bugün ki görüntü de hoþ deðildi zaten. 850 bin sattý kurumun biri, diðer kýsmýnda alýcý 850 binken satýcý 70 bin. yani takasa bakýlýrsa bariz bi ky ye döþeme iþi oldu. saðda solda kaðýtla ilgili yeni yazýp çizenler de (yani ky) arttý. bana öyle geliyor ki diðer bilançoya kadar 4.50-5 arasýnda sürünür. hep ayný arsan.. patron üçkaðýtçý, adam þirket yönetmiyor borsada ky çarpýyor, açgözlü. yemin ederim aliþan arýkanýn çocuðu kanser olsa üzülmem. yarýn birgün de kalanýný satýp çýkcam bu kaðýttan.. amq ülkesinde spk da yalandan var, ulan þirketin sahibi 3 günce bu kaðýdý aldý, yükseltti 3 gün sonra da satýyor. sahibi olduðu tahtada trade yapýyor. ben bile 1.5 yýldýr tutuyorum, patron trade edip ky çarpýyor. ama spk dan ses çýkmýyor.
cuma günü burak arýkan 250 bin lot alým yapmýþ.gerci iþlemler capraz karýþýk ama tahtayla 2 aydýr yogun oynuyor patron.hisseye el attýlar çok þükür.güzel tahta kademe yapýyorlar.bilgilinin piyasaya fonlara sattýgý mallarý almaya çalýþýyorlar.þu andada güzel topluyorlar.fonladaki mal bir ara 9 milyonlara çýkmýþtý.þimdi 6,8 milyonlara düþtükü maliyetine veriyorlar.fonlarý bile bezdirdiler.
PATRON eninde sonunda götürceksin bizde senden o paralarý karlarý alýp güzel yiyecegiz.ama öyle ufak karlar degilhaaa..sende zaten yuzde 50 döviz enflasyon bazýnda zaradasýn.paranla hisse toplayacagýna döviz alsan kafadan yuzde 50. ozaman en az döviz getitisi kadar getirceksin.bekliyoruz malý elinize vermek için ama çok yukardan
burak efendi mecbursun.....iþler tersine döndü.yusuf yusuf ediyon.paran eridi tabi dolar karþýsýnda topladýgýn lotlar....
Aliþan ve Farsan alýr Burak pek alým yapmazdý??? (Çok nadir) hayýrdýr diyelim... Yakýn zamanda bir aksiyon yaþatabilirler
bugun 10 bin daha verdim. geri kalan 50 yi 6 ustune cikarsa vercem. uckagitci patronun alsatlari hisseden soguttu beni. normalde 7 nin altinda hic vermecektim. ytd.
ve 10 daha verdim kaldý 40. bu dolandýrýcýlarla ortak olunmaz.
Ýnfo 1.2 milyon lot verdi bu gün ...Hayýrdýr infocuðum sendemi kazýklandýn arsanda..Dayanamadýnmý bu iþkenceye...Bunlar adamý canýndan bezdirir...
Yer Ýmleri