Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
340 bin lotu 20 30 kuruþ için bu tahtada trade yapacak kadar açgözlü bir patron deðildir diye düþünüyorum. Bilici ailesine bi baksýn kaðýtlarýný nasýl yükselttiler. Patron Gitsin ereðli, garan, isctr de yapsýn trade ýni. Patrona düþen kaðýdýnýn .... memesidir. Ýtibardýr bu iþ. Ama kaðýdýnýn itibarýnýn ýrzýna tarihi bilançoda geçirdiler. Folloþ ettiler
Son düzenleme : RLC44; 11-03-2022 saat: 13:24.
Sen enerji þirketi deðil misin? Bu ne rezillik be! Tarihi bilançoda bi köfte dürüm yedirmedin. Kepazeliði izliyorum.
Sahtekar lotlarýnýzdan, robotlarýnýzdan gýna geldi. En iyi bistteki 5 bilançodan birisisin. Adiliðin önde gidenini yapýyorsun. Kepaze herifler. Tek yazan okuyanda benim.
Sn RLC44
Tek yazan okuyan benim hariç tüm dediklerinize katýlýyorum.Þu an iþlem gördüðü fiyatlar ortalamasýyla bilanço beklentisiyle aldým ben hisseyi.Geçmiþ bilanço dönemlerini ve bilanço sanrasý gün ve akabinde hareketlerini izlerseniz bu mendeburun huyunun bu olduðunu görürsünüz.Az olsun benim olsun zihniyeti mi yoksa iyi bilanço beklentisiyle kaðýda giren kiþileri tokatlama mý bilmem de benim gözlemim (her bilanço hareketi sonrasý) ilerleyen günlerde en az kallavi bir artýþ geleceðidir ve bendeki inadý bilen o kallavi artýþýn en az yarýsýný almadan gitmeyeceðimdir.
.
Syg
Burada verdiðim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlý olup yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir ve her türlü alým satým iþlemlerinizde yatýrým danýþmanýnýza danýþarak karar vermeniz önerilir.
En nefret ettiðim aracý kurumlar.
Tacirler, info, alnus, philip capital, marbas, gedik, ahlatcý. Hepsi de bu kaðýtta beta katsayýsý yüksekmiþ gibi ve sanki bi .ok varmýþ gibi hepsi ama hepsi bu kaðýtta. Allah sizin belanýzý versin :)
Ýnþ sn gselman. Arsan borsadaki ilk kaðýtlarýmdandýr. Bilinç altýmda 7.56 tl den alýp 1.5 tl ye satýþýmý asla unutmam. Hangi Arýkan ailesi üyesi yaptý bilmiyorum ama kaðýdý izliyorum. Mükemmel bir bilanço. Ama rezillik diz boyu. Alacak biþeyde bulamýyorum. Bekleyelim. Çýldýrtmaz inþallah.
Yer Ýmleri