Yok istemem kalsýn,
kurda neden boynun kalýn diye sormuþlar
kendi iþimi kendim görürüm demiþ.
Yok istemem kalsýn,
kurda neden boynun kalýn diye sormuþlar
kendi iþimi kendim görürüm demiþ.
Bu anlaþma sadece sn. dobra için mi geçerli?
Bizler de dahil olabilir miyiz? 10 bin TL deðil en az 250 bin TL almak isterim...
Tavsiyeniz üzerine homeland dizisinin 3. sezonunu yeni bitidim ve dün gece psikolojim berbat olmuþtu. Bir dizi bu kadar etkiler mi? etkiledi!
Borsa ile olan iliþkisini tam çözemedim. Ýkna etmeler, saf deðiþtimeler, satýn almalar, içeri adam sokmalar ve en sonunda adam satmayý da görünce kötü oldum. Brody asýlýrken içim bir kötü oldu!
Dizide karakterler dýþýnda nelere dikkat etmek gerekiyor? Bu olayý gerçekten çözmek istiyorum.
Bana öyle geliyor ki dizinin sonunda en güvendiklerimizden birisi daha hain çýkacak. Ýzlemeye devam...![]()
Görünen verilere göre hareket ederek kazanmayý baþarýyý hedefliyorum, organize hareket etmeyi de hiç ama hiç düþünmüyorum
Gösterilen ile gerçek arasýndaki farký anla yeter, borsa ile iliþkisi sadece bu.
Hayýr sadece anlaþma komutan ile....Ama oda kabul etmedi. Haketmeyeceðini düþünüyor.
Yapçak biþey yok.
O kendi öðrenecek, hakedecek...
Ama sana anlaþmasýz bir varyasyon yazabilirim.
Ama þartým 11.000 TL daha fazla ,daha az deðil.
craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
2015 ten bu güne aklýmda kalan alýmlarým ve beklemeden satýþlarým
endeks 70.ka
aselsan 9.5 lira daha yukarýlara gideceði kabak gibi ortadaydý
anele 2.00
karel, 2.5 .................................................. ....................
hektþ kuruþlu fiyatlara denk gelir, çok bölündü temettü verdi falan
blcyt 1.40
alcatel 3.5
2018
gedza4.40
bgfaþ 5. 5 ilk alýþým bu fiyatý geri verip, 6.7 ten almýþtým 7 ye yakýn vermiþ pnsüte geçmiþtim.
pnsüt 7,5
selec 4.50
eczyat 7
yünsa 4
ilaç 2.90
aksen 2.60
link 8
2020
ekgyo 1.40
trgyo 2.26
kervit,2.86
prkap 4.12
arçelik yeni gözdem
müneccim olmaya gerek yok temel verilerde hisselerin primleneceði kabak gibi görünüyor, görünüyordu..
sadece sabýr gerekli
allah da yazmýþ olacak yazmadýya olmaz, olmayacaktýr.
2015 de forumda yazmýyordum
koza grubu hisslerini de en dip sayýlacak yerlerde alýp vermiþtim.
2015 ten bu güne pirimlenmeyip kaybettirmiþ tek hisse alýp satmamýþým.
geçen þeytana uyup aldýðým hisse hariç.
birileri çýkýp hayýr yalan yazýyorsun falan der ayrýntýya giriyorum bazý hisselerde.
Son düzenleme : dobra; 12-07-2020 saat: 19:13.
Kazanýrsan rakamý arttýrýrsýn...Bu komutana göre olan deðil, sana göre olan...
1 aðustosa kadar yazdýðýmý uygula , 2 aðustosta devamýný yazacaðým.
31/12 2020 de bitecek .
Viob hesabýna 11.000 TL gönder.
Önümüzdeki 10 iþ günü içerisinde , hergün saat 10,45 ile 13,45 geldiðinde isctr1220 vadesinden 5 er kontrad aktif kademeden long pozisyon al. Pasifte kalaný olacak çünkü o kadar satýcý olmayacak ,eðer vermezler ise pasifte kalaný 11.00 ve 14.00 saatlerinde sil
10 iþ günü sonunda eðer pasifler gelir ise 100 long pozisyon kontratýn olacak.Buna karþýlýk 6500 /7300 TL civarý ödemiþ olacaksýn kontratlara...marjing call da kalmaman için bu bahsettiðim rakam üzerindeki nakit (yaklaþýk 4000 TL) viob hesabýnda kalacak.
1 agustos tarihinde bana yaz bu þekilde kaç kontrat sahibi olduðunu ....þimdilik baþka birþey yapmayacaksýn.
Short pozisyon hiç almayacak yada long kapamayacaksýn.
2 Aðustos sabahý devamýný yazacaðým.
Saygýlar
craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
Sn. Thejackalav
Soda ile ilgili bir yorumunuz olur mu?
Birleþme sürecinde fazlasýyla hýrpalandýðýný düþünüyorum
Saygýlar
Yer Ýmleri