https://www.polisanholding.com/tarihce.html
Baktýkça hisseyi taþýmaya deðer buluyorum.
https://www.polisanholding.com/tarihce.html
Baktýkça hisseyi taþýmaya deðer buluyorum.
2019 yýlýnda, Polisan Holding A.Þ., baðlý olduðu ortaklýklarýnda yürütmekte olduðu tarýmsal faaliyetlerini, ana iþ kollarýna yoðunlaþmak amacý ile 16 Nisan 2019 itibarýyla durdurma kararý almýþtýr. Bu nedenle, tarým faaliyetlerinin yürütülmesi için satýn aldýðý Aydýn, Manisa ve Balýkesir illerindeki arazilerini de satýþa çýkarmýþtýr.
Her olumlu haber düþtüðünde 2 tavaný vardýr, eskiye göre 1 tavan.
Parasal geniþlemeden dolayý giriþimde bulunduðu þeylerden sonuç alma ihtimali oldukça yüksektir.
Güvenmediðim hisseleri aldýðýmda yazmýyorum, ne burada ne de topiðinde
ayrýca
tekrar söylemek istiyorum, hissler de ben kýsa zamanlý hareketler yapsam da, yazdýðým hisseler orta uzun vadeli yatýrrým hisseleridir
siz benim hareketlerimi lütfen dikkate almayýn.
polho yeni yeni güven vermeye baþladý
2 yýl önce çok spekülatif hareketleri vardý, grafiðinden de görürsünüz.
Uzun vade dusuneceksen ülkenin ekonomik durumunu faizler inmeden önceki ev satýþlarýnýn inanýlmaz düþüþü ve iþsizlik rakamlarýna dikkat edin komutan
Ýnþaat sektörü bir can suyu bulmuþ olabilir eþim dolaylý yoldan bu sektöre katký maddesi veren bir firmada çalýþýyordu bir sene oncr iþten çýkardýlar
Çünkü inþaatlar durmuþ yeni yapýlar azalmýþ çimento kullanýmý azalmýþtý.
Ben þu anki inþaat emlak sektörünün halini suni canlanma olarak görüyorum
Dap büyük firma ama birçok büyük firma Arap sermayesi olmadan inþaatlarý bitiremedi hatta ortak olup daha sonra siyaseten suudilerin tavrý yüzünden yarým kalmýþ inþaatlar bile var .
Naçizane yorumum
forumdaþým!
þu an benim nazarýmda, çoðu hisse olduðu yeri hak etmiyor desem abartmýþ olmam
parasal geniþleme sebebiyle bir çok hisse hak etmediði fiyatlar da
bunu herkes görüyor
senenin neredeyse yarýsýnda hayat durmuþken hisselerin çalýþýp para kazanýrken görmediði fiyatlara gitmesini sadece parasal geniþleme ile açýklayabiliriz.
bist bu senenin verilerini pas geçip 2021 ve sonrasýný fiyatlýyor.
kalav dostumun bir sözü de kulaðýma küpedir
''iþler kötü iken alacaksýn ki, iþler düzeldiðinde satýp kazanasýn''
bu mealde bi þeydi.
hiç bir kriz ilel ebet sürmez bu da geçecektir.
Yer Ýmleri