kýzýlcýk sopasýyla dövülmeyi hak ettim
bu lanet hisse takibimde bile deðildi
nereden baktým þu takasa?
kýzýlcýk sopasýyla dövülmeyi hak ettim
bu lanet hisse takibimde bile deðildi
nereden baktým þu takasa?
hakkýnda yazabileceðim iyi bir veri yok.
Þu an Türkiye'de bankalarda 200 milyar dolar civarýnda mevduat olduðu yazýlýyor, peki yurt dýþýna kaçýrýlan kaç milyar dolarimiz var?ve o milyar dolarlarýn Türkiyeli sahipleri bile bilmiyorlar o paralarý bir daha geri alamayacaklarýný!!! paranýn sahibi var derken kastettigim buydu.Dolarin karþýlýðý%1de olsada þu anki mekanizma böyle iþliyor. Bas dolarlarý, al ülkeleri. Yakýn bir gelecekte sistem deðiþecek ...Dolar belkide hiç kullanilmayacak. Son yýllarda daha fazla dolar basarak çok önemli iþletmeleri ve ülkeleri satýn aldilar , pandemi döneminde bu dahada arttý.5 sene sonra dolar belkide çok deðersiz olacaktir. Bankalar da duran para ,sahibinin hiçbir iþine yaramaz ama baþkalarinin iþine yarar, hele para yurt dýþýnda ise muhtemelen çok küçük bir kýsmýný kullanabilirsin.Onumuzdeki dönem yatýrým aracý olarak hisse senetleri(hepsi deðil), altýn ve toprak olacaktýr . Diye düþünüyorum.ytd.Adios...
cehenneme kadar yolun var POLHO
‘Türkiye Varlýk Fonu yýllýk 10 milyar dolarlýk projeyi finanse edecek’
Türkiye Varlýk Fonu (TVF) CEO'su Zafer Sönmez, Türk Telekom'da hisse yapýsýna iliþkin bir planlarýnýn olmadýðýný belirtti ve "TVF birkaç yýlda yýllýk 10 milyar dolarlýk projeyi finanse edecek" þeklinde konuþtu. Sönmez, "TVF Afþin-Elbistan Santrali için 6 firma ile görüþüyor" dedi.
https://www.ekonomist.com.tr/haberle...se-edecek.html
Yer Ýmleri