Endeksten sýfýrlarý da attýk, artýk endeksimiz kelepir![]()
Endeksten sýfýrlarý da attýk, artýk endeksimiz kelepir![]()
Bistte
fiyatý yerlerde sürünen hisse göremiyorum
yükseliþ trendine ayak uydurmuþ oldukça pahalý fiyatlarda hisse çok
öyle uçuk kaçýk manipüle edilmiþ kaðýtlarý demiyorum vaktinde alýnýp beklenilebilecek olanlarý diyorum
bankalarý almýyor incelemiyorum da
piyasadaki genel kanaat bankalarýn ucuz olduðu yönünde
bir çýkmaz durum var.
arçelik, aksen, kordsa, brisa, cemtaþ kardemir prkab alýnýp unutulabilecek yerlerde sanki.
zoren, glyho gözde hikayesi olan hisseler(hikayesi var dediðim hisseler çok borçlular ve bir çýkýþ yolu arýyorlar, iþtirak satýþý halka arzý vs vs.)
Son düzenleme : dobra; 27-07-2020 saat: 07:28.
Hayýrlý haftalar olsun vede bol kazançlar... Sn dobra, burasý bir deniz . Herkesin oltasýna göre balýk var bu denizde, deniz verir hep bazende herþeyi yutar. Sizin bilginizde biri neden karamsarlýða düþer anlayamadým. Ýtikatli ve nasibe kýsmete inanan biri , ya ALLAH ya nasip diyerek istemeli yaradandan...Niyetle, akibet gelir.
Derin tahtalar, derin deniz gibidir, zordur balýðý tekneye almak. Mevsiminde lüferleri kýyýdan oltayla tutardik boðazda . Þimdi kýyýdan lüfer tutulmuyor ama lüfer balýðý halâ var ve birileri tutuyor, birileride afiyetle yiyor. Sizede nasip olur inþallah... Raký olmadanda balýk yeniliyor... Allah'a emanet olun.
Avrupa'da covit vakalarindaki artýþ önümüzdeki dönemde 2 inci dalgaya geçeceðimizi teyit eder gibi,temkinli olmakta fayda var. Öne çýkacak sektörler belli, bazýlarý halâ potansiyel taþýyor... Tranquilo.
Bunu sizin diyebildiginize inanamýyorum .. Normal þartlarda yazamýyor olmanýz lazým deðil mi ? Neden demeyin Sebebini iyi biliyorsunuz .. Biraz baþkalarýnda suç aramak yerine kendinizde arasanýz veya empati yapsanýz sorun kalmayacak ama kolayý seçip sucu hemen karþýya atýyorsunuz ..![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri