''kurallarýný bilerek hareket ederseniz borsada kaybetmek imkansýzdýr'' bu mealde bir cümle okumuþtum forumda da yazan bir borsa kurdu'nun twiter hesabýnda.
''kazanmamak da imkansýzdýr'' bunu da ben diyorum, ben imkansýzý baþardým þimdiye kadar.
''kurallarýný bilerek hareket ederseniz borsada kaybetmek imkansýzdýr'' bu mealde bir cümle okumuþtum forumda da yazan bir borsa kurdu'nun twiter hesabýnda.
''kazanmamak da imkansýzdýr'' bunu da ben diyorum, ben imkansýzý baþardým þimdiye kadar.
Benim hayýrsýz hayta yýrtacak gibi görünüyor, bomboþ istanbul da durum böyle olunca 2 ay sonrasý yolu açýk, görünen o.
elhamdülillah.
Þu an evde deðilim Ýzmir 'deyim. O nedenle bilgisayar iþi zor oluyor. Eðer bilgisayarý açabilirsem mutlaka bakarým...SM-G770F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
WhatsApp Image 2020-08-02 at 18.33.55.jpg
.......................................
Maasallah abi hayirli kazançlarý olur insallah
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
POLHO...
Tekniðinde bana göre þu anda bozulma yok...
Önünde sadece bana göre önemli olan %38.2 seviyesi olan 3.50 seviyesi var ki; o da zaten daha önceki zirveye denk geliyor...
Burayý geçerse yolu açýlacaktýr...
Aylýk grafite MACD güzel duruyor ama yine Bollinger Band 'a göre ayný seviyelerde bir band durdurma olayý olacaktýr...
Ayný durum ARCLK 'de de oldu hatýrlarsanýz. Orada da kýsa bir süre durdurma etkisi yaptý ama sonrasýnda güç toplayýp yeniden yukarý doðru devam etti. Bunda da ayný durum olabilir...
Sizin amiral emin adýmlarla ilerliyor. Tavan olmasa da tavan olmuþtan güzel her gün yavaþ yavaþ gidiyor. Doðruyu bulmuþsunuz ama daha hýzlý kazanma düþüncesi ile baþka hisselere atlamýþsýnýz...
Hayýrlýsý olsun...
Bu arada sizin oðlanýn dükkaný da hayýrlý olsun. Allah piþman etmesin. Bol kazanç nâsip etsin inþaAllah...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Emeðinize de iyi dileklerinize de teþekkürler üstad.
Yer Ýmleri