Originally Posted by
Umk
Sn.Amateur bende sizi rta dan takip ediyorum.Gercekten orada nokta atýþý pozisyon almissiniz. Bir yatýrýmcýnýn 40 yilda karsilasabilegi tabloyu bos gecmemissiniz.
Teþekkürler Sn. Umk,
Bu konuda alçak gönüllü olamayacaðým 
Evet, pandemi ile birlikte elimdeki mallarý zararýna boþaltýrken, bu ortamdan yararlanabilecek hangi hisseler var diye baktým; klasik Ecza, Selçuk, Deva, Migros vs. derken, onlarda da bayaðý zarar ettim (gerçi sabretseydim sonlarý iyi oldu), bu arada RTA'yý buldum. Daha önce ismini dahi duymamýþtým. Ýnceledim, karar verdim; iki gün tavandan alamadýktan sonra, üçüncü gün tavan bozduðunda aldým. Ýki gün daha tavan gitti, sonra taban serileri baþladý. Klasik korkutma ve mal toplama olduðu çok belliydi; her tabanda daha fazla miktarda aldým, böylece maliyeti iyice düþürdüm. Bir hafta kadar sonra baþlayan tavan hareketi tam 25 gün sürdü. Tabii portföyün tamamýyla sonuna kadar gittim desem yalan olur, ama büyük kýsmýyla sonuna kadar gittim. Orada þans yardým etti, zamanýnda büyük kýsmýný çýktým. Sonra düþerken 20'lerden itibaren tekrar kademeli aldým. Arada alýyorum, satýyorum, ama küçük miktarlarda hareket yapýyorum.
Þu anda hisse o zamankinden çok daha güçlü, ama nedense ilgi azaldý. Fiyatýn yüksekliði ve geçmiþteki 52'lerden 17'lere kadar süren taban serisi milleti korkuttu herhalde. Ben de yukarýda dediðim gibi, portföyün %15-25'i ile kademeli alýþ-satýþ yapýyorum. Hisseye inandýðým, daha yolu olduðunu düþündüðüm için bir süre daha oradayým.
Bol kazançlar.
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
Yer Ýmleri