539 : KAP *** ÇEMTAÞ ÇELÝK MAKÝNA SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. *** CEMTS *** Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yatýrým Teþvik Belgesi kapsamýnda Denge Çubuðu Tesisi yeni yatýrýmýnýn güncel
durum bilgilendirmesi
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? : Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi : 25.10.2018
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? : Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama
20.07.2020 tarihli açýklamamýzda'"Covid-19 seyahat kýsýtlamalarýnýn halen devam etmesi nedeni ile MERCEDES BENZ TÜRK
(MBT)firmasý tarafýndan yapýlmasý planlanan saha ziyaretinin iptal edilmiþ olduðu, yeni üretim hattý onayý için
gerekliteknik dokümanlarýn MERCEDES BENZ TÜRK (MBT) firmasý ile dijital ortamda paylaþýlmýþ olduðu ve MERCEDES BENZ
TÜRK(MBT) firmasýndan onay beklendiði ve yeni üretim hattý onayý sonrasý bu hatta da seri üretime geçileceði ve ayrýca
MANfirmasýna mevcut denge çubuðu üretim hattýmýzdan Temmuz ayý sonu itibari ile seri üretime baþlanýlacaðý" KAP'ta
açýklanmýþidi.Ýlgili teknik dokümanlar MERCEDES BENZ TÜRK (MBT) firmasý tarafýndan deðerlendirilmiþ ve yeni üretim
hattýonayý alýnmýþtýr.MAN firmasýna mevcut denge çubuðu üretim hattýmýzdan seri üretime baþlanmýþtýr.Çin’de baþlayýp
ardýndanDünya’da hayatý durduran covid-19 pandemi nedeniyle azalan kamyon ve otobüs üretim rakamlarý, hem Türkiye’de
hemde Avrupa’da tekrar yükseliþe geçti. Ana sanayi firmalarýnýn mevcut programlara göre' Eylül, Ekim, Kasým ve Aralýk
dönemindekiüretim rakamlarýnýn, pandemi öncesi dönemdeki gibi olacaðý öngörülmektedir.Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
Haber düþmüþ müþ bakmamýþým takibimde idi fiyat hareketi için demiþtim, bir araþtýrmak lazým, ciroya ne kadar katkýsý olur diye.baksam trade için alýnýrdý

Yer Ýmleri