Abi polho da zirveleri görmenizi cani gonulden temenni ederim.
Abi polho da zirveleri görmenizi cani gonulden temenni ederim.
https://www.ensonhaber.com/gundem/ay...-ihlali-karari
yüksek yargı organlarında hala fetö itleri mi var diye kafam karışıyor!
https://www.ensonhaber.com/ic-haber/...eci-baslatildi
Ne duruşması? içerdekilerinide salın cehennemin dibine kadar gitsinler, BOŞUNA BESLİYORUZ mal varlıklarına da el koyun, zaten hak ederek kazanmamışlardır, babalarından kalanlara dokunmayın.
nihayet aksen zorenden ayrıştı, gazdan zorenden bağımsız kendisi fiyatlanıyor.
herkes üstüne düşeni yapıyor
Yunan paçavrası Dimokratia, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a alçakça küfür edilmişti. Bu küstah ve alçak saldırının ardından hacker grubu harekete geçti. Hackerlar, Başkan Erdoğan'a hakaret eden Yunan gazetesini hackledi.
https://www.takvim.com.tr/dunya/2020...tesi-hacklendi
Son dönemde yatırımcı sayısı hızla artarak yarım milyona yaklaşan borsada önemli adımlar atıldı. Sosyal medya üzerinden yapılan manipülasyona verilen cezalar arttı, halka açıklık oranı düşük şirketler uyarıldı.
https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...e-cezasi-artti
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü tahminlerine göre Çin ve Güney Kore'den sonra koronavirüs salgınından "en az etkilenecek" üçüncü ülkenin Türkiye olduğuna dikkat çekti.
https://www.haberler.com/oecd-tahmin...610706-haberi/
Yer İmleri