Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
13,09 10% 10,90 Mn 13,09 / 13,09
87,45 10% 635,00 Mn 78,70 / 87,45
22,02 9.99% 206,50 Mn 20,02 / 22,02
25,32 9.99% 68,43 Mn 22,70 / 25,32
30,16 9.99% 1,84 Mr 28,14 / 30,16
1.053,00 -10% 16,61 Mn 1.053,00 / 1.053,00
14,60 -9.99% 983,11 Mn 14,60 / 17,35
13,35 -9.98% 38,96 Mn 13,35 / 13,35
12,48 -9.96% 407,45 Mn 12,48 / 12,79
1,75 -9.79% 302,16 Mn 1,75 / 1,96
308,25 -1.99% 17,26 Mr 305,25 / 311,50
132,00 8.82% 15,02 Mr 114,00 / 132,00
3,14 -1.88% 12,96 Mr 3,08 / 3,22
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
420,25 -1.23% 11,48 Mr 418,25 / 431,00
18,98 1.99% 716,50 Mn 18,36 / 19,08
73,20 -0.68% 8,75 Mr 72,85 / 74,05
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
741,50 1.99% 4,00 Mr 720,50 / 743,50
95,65 -1.54% 576,94 Mn 94,25 / 96,75
111,90 -0.36% 293,60 Mn 110,80 / 112,70
31,38 1.49% 126,31 Mn 30,10 / 31,66
10,59 3.62% 645,46 Mn 10,12 / 10,70
82,20 -1.14% 450,82 Mn 81,60 / 83,75

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 252/1004 ÝlkÝlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,009 - 2,016 arasý.

Konu: Seans & Geyik Odasý - I

1. spor hisslerini prensip gereði almýyorum, dediðim gibi yerlide deli para var kumar oynuyorlar gerçek bir yatýrýmcý o hisselere 5 kuruþ para baðlamaz.

2. KSEN ENERJÝ ÜRETÝM A.Þ. tarihsel sürecinde halka açýldýktan sonra 2010 yýlýnda
    5,54 TL tarihi zirvesine kadar yükseliþ gerçekleþtirdikten sonra, 2013 ve 2018
    yýllarýnda 5,20 TL seviyelerinde, grafikte kýrmýzý yatay çizgiler ile belirtilen
    seviyelerde ayrýca iki farklý tepe seviyelerini test etmiþtir.

Yakýn zamana baktýðýmýzda 2019 Mayýs ayýnda gördüðü 2,10 TL seviyelerinden baþlayan
    yükseliþin devam ettiði görülüyor. Kovid-19 salgýný ile borsalarda yaþanan
    satýþ dalgasý sýrasýnda, 17 Mart 2020 tarihinde gördüðü 2,85 TL bu yýl gördüðü
    en düþük fiyat seviyesi. Bu tarihten itibaren baþlayan yükseliþin devam ettiðini,
    7 Temmuz'da 6,22 TL ile yýlýn yükseðinin test edildiðini söyleyebiliriz. Mevcut
    durumda 613,2 milyon TL ödenmiþ sermaye ve 2020/6 aylýk dönemde Net Kar 222,3
    milyon TL ile güçlü görünümüne devam eden hissede teknik olarak yükseliþ trendinin
    devam ettiðini 5,20 TL seviyesinin kýsa vadeli destek ve ilk kýsa vadeli
    hedefinin de 5,54 TL olduðunu söyleyebiliriz.

Türkiye'nin Doðalgaz ve Petrol aramalarý sýrasýnda Karadeniz Sakarya Havzasýnda
    bulunan Doðalgaz rezerv haberi öncesinde ve sýrasýnda, 21 Aðustos tarihinde 6,15
    TL fiyat seviyesi görüldü ve sonrasýnda beklenti bitmesi anlayýþý ile geri çekilme
    yaþandýðýný gözlemleniyor. 17 Mart tarihi ile 7 Temmuz arasýnda dipten yukarýya
    doðru Fibo düzeltme seviyelerine bakýldýðýnda % 61,8 bölgesi yükseliþ trendinin
    kýrýlma bölgesine denk gelen 4,94 TL seviyesini bize gösteriyor.

4,94 ve 5,18 TL seviyeleri aþaðý yönlü kýrýlmadýðý sürece yukarý hareketin devamýnda
    5,54 ve üzerinde 5,68 TL kýsa vadeli hedefler, orta vadeli ise yükseliþlerde
    6,15 TL seviyesi yakýndan takip edilebilir.

3. þiþe bekle dün verdim.

4. nerbahçe'nin Serkan Acar Resort ve Sports Topuk Yaylasý Tesisleri, Aksa Elektrik
    güneþ enerjisi ile aydýnlanacak.
    Fenerebahçe'nin açýklamasý þöyle:
    Türkiye’nin enerji devi ve Kazancý Holding iþtiraklerinden biri olan Aksa Elektrik,
    Kulübümüz ile yaptýðý anlaþma kapsamýnda Topuk Yaylasý’nda bulunan 2.500 m2’lik
    tesisimize, güneþ enerji sistemi kurarak yeni bir iþ modeline daha imza attý.
    Türkiye’nin önde gelen iki markasý olan Fenerbahçemiz ve Aksa Elektrik arasýnda
    imzalanan anlaþma kapsamýnda kulüp, Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylasý’na
    kurulacak olan güneþ enerji sistemini, herhangi bir finansman ihtiyacý duymadan
    ve mevcut enerji maliyetlerinin üstüne çýkmadan anahtar teslim proje ile sahip
    olacak ve Aksa Elektrik’ten elektrik tedarik edecek.
    Kazancý Holding’in iþtiraklerinden biri olan ve Türkiye’nin dokuz ilinde yaklaþýk
    2.1 milyon aboneye elektrik tedarik hizmeti sunmanýn yaný sýra Türkiye genelinde
    serbest elektrik piyasasýnda sahip olduðu geniþ müþteri portföyüyle dikkat
    çeken Aksa Elektrik, yeni bir iþ modeline daha imza atarak müþterilerine güneþ
    enerjisi sistemi kurulum hizmeti vermeye baþladý. Yeni iþ modeli kapsamýnda Aksa
    Elektrik’in ilk müþterisi ise Fenerbahçe Spor Kulübü oldu. Enerji maliyetlerini
    düþürmek ve temiz enerji kullanmak isteyen kurumlar artýk finansmanýnýn Aksa
    Elektrik tarafýndan saðlandýðý bu yeni iþ modeliyle mevcut enerji maliyetlerinin
    üstünde ek bir bedel ödemeden bu hizmetten anahtar teslim projelerle kolayca
    yararlanabilecek.
    Aksa Elektrik Genel Müdürü Murat Kirazlý, Pazarlama ve Ýþ Geliþtirme Direktörü Hakan
    Uzun, Genel Sekreterimiz Burak Çaðlan Kýzýlhan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç
    Komsuoðlu’nun katýldýðý imza töreniyle duyurulan anlaþma kapsamýnda kulüp,
    Fenerbahçe Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylasý Tesisleri’nde sürdürülebilir
    enerji kaynaðý olan güneþ enerjisi sistemleri kullanacak. Aksa Elektrik tarafýndan
    Fenerbahçe Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylasý’na kurulacak olan güneþ
    enerji sistemleri sayesinde Kulübümüz, hiçbir ek bedel ödemeden hem enerji tasarrufu
    saðlayacak hem de Aksa Elektrik’ten enerji tedarikini karþýlayacak.
    Ýmza töreninde güneþ enerjisi sistemleriyle sunulan iþ modeli hakkýnda bilgi veren
    Aksa Elektrik Genel Müdürü Murat Kirazlý, "Enerji sektöründe her zaman ilklere
    imza atan bir þirket olarak, Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden biri olan
    Fenerbahçe’yle gerçekleþtirdiðimiz anlaþmayla yeni bir iþ modelini daha hayata
    geçirdik. Türkiye’nin bu iki büyük markasýnýn anlaþma kapsamýnda birbirine deðer
    katacaðý aþikâr. Bu iþ modeli sayesinde ticarethaneler, iþletmeler, sanayi
    sektörü, kýsacasý elektrik tüketimi yüksek olan kuruluþlar mevcut enerji maliyetlerinin
    üzerine çýkmadan, anahtar teslim olarak güneþ enerji sistemine sahip
    oluyor ve enerji maliyetlerini düþürüyor. Fenerbahçe ile ilk adýmýný attýðýmýz
    bu iþ modelinin ülkemize yeþil enerjiye yapýlan yatýrýmlarla birlikte deðer katacaðýný
    düþünüyoruz. Geliþtirdiðimiz bu iþ modelini yaygýnlaþtýrmayý, daha fazla
    kuruluþun yeþil ve temiz enerji kaynaðýna hiçbir ek maliyete girmeden sahip
    olmasýný istiyoruz" dedi.
    Bakým, onarým gibi hizmetlerin de sözleþme süresince tamamen Aksa Elektrik’e ait
    olduðunu belirten Kirazlý, bu iþ modeliyle enerji maliyetleri yüksek olan iþletmelerin
    ciddi oranda tasarruf saðlayabileceðini sözlerine ekledi.
    Fenerbahçemiz ile gerçekleþtirilen anlaþmanýn yeni bir iþ modelinin ilk adýmý olduðunu
    belirten Aksa Elektrik Pazarlama ve Ýþ Geliþtirme Direktörü Hakan Uzun ise,
    "Bugün, Türk sporunun güzide kulüplerinden Fenerbahçe ile gerçekleþtirdiðimiz
    anlaþma, uzun zamandýr üzerinde çalýþtýðýmýz bir projenin ilk adýmý. Ýki markanýn
    sinerjisinin de etkisiyle bu iþ modelini daha yaygýn hale getirmeyi hedefliyoruz.
    Fenerbahçe’ye ve Türk sporuna hayýrlý olmasýný diliyoruz" ifadelerini
    kullandý.
    Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoðlu: Bu sistem Fenerbahçe için çok karlý ve kendi
    maliyetlerini aþaðýya çekebilecek bir model yaratacak
    Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoðlu, Aksa Elektrik ile hayata geçirilecek sistemin
    Fenerbahçe için çok kârlý ve kendi maliyetlerini aþaðýya çekebilecek bir
    model yaratacaðýna vurgu yaptý.
    Sertaç Komsuoðlu, "Çevrecilik, Fenerbahçe için çok önemli çünkü Fenerbahçe camia
    olarak ülkesini çok seviyor, doðayý çok seviyor. Bu nedenle bu alanda her türlü
    yatýrýma mutlu bir þekilde imza atýyor. Kazancý Holding iþtiraklerinden Aksa
    Elektrik, bu anlaþmamýz kapsamýnda Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sport Topuk
    Yaylasý Tesisleri’nde yeni iþ modeliyle güneþ enerji sistemi kuracak. Bu modelle
    kulübümüz, herhangi bir finansman ihtiyacý olmadan tamamen Aksa Elektrik tarafýndan
    enerji maliyetlerinin üstüne çýkmadan elektrik tedarik edecek ve 5 yýl gibi
    bir süre sonra güneþ panelleri bize devredilecek. Biz burada hem elektrik tasarrufu
    saðlayacaðýz hem de Aksa Elektrik’ten enerji tedarikimizi bu dönemde karþýlayacaðýz.
    Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sport Topuk Yaylasý Tesisleri çevreci
    ve Türkiye’nin en önemli spor otellerinden, spor tatil köylerinden bir tanesi.
    Topuk Yaylasý Tesislerimizde kendi kamp dönemlerimizi yaþýyoruz. Burada bu
    anlamda çok önemli katkýlar saðlýyoruz. Fenerbahçe olarak biliyorsunuz birkaç
    gün önce bir duyuru yapmýþtýk, Fenerium’larý bütün kulüplerimize açmýþ ve o takýmlarýn
    formalarýný satacaðýmýzý söylemiþtik. Fenerbahçe Serkan Acar Resort &
    Sport Topuk Yaylasý Tesisleri’nin de bu tarz bir görevi yýllardýr yaptýðýný söylemekte
    fayda görüyorum. Türkiye Ampute Milli Takýmý, Türkiye’nin çok sayýda futbol,
    basketbol ve voleybol takýmlarý tesisimizden faydalanýyor, tesislerimiz Türk
    sporuna destek saðlýyor. Bundan böyle Aksa Elektrik ile yapacaðýmýz sistemle
    Fenerbahçe için çok karlý, kendi maliyetlerini aþaðýya çekebilecek bir model
    yarattýðýmýzý düþünüyorum. Bu iþ modelini bize kazandýrdýklarý için Kazancý Holding’e
    ve Aksa Elektrik’e özellikle teþekkür ediyorum. Kazancý Holding, bilindiði
    üzere Türk sporuna çok büyük katkýlarý olan bir marka. Biz, camiamýzýn gücünü
    bilerek söylüyoruz ki, Kazancý Holding / Aksa Elektrik iþ birliði çok önemli
    katma deðer yaratacak, marka deðerini yükseltme anlamýnda çok önemli destek saðlayacak.
    Ben sözlerimi noktalarken bu projenin geliþmesinde ilk günden bu yana
    destek veren baþta Sevgili Cemil Kazancý olmak üzere Aksa Ailesi’ne, bizden de
    bu projeye destek veren tüm yönetici arkadaþlarýma teþekkür ediyorum. Ýnþallah
    bunun arkasý da gelecektir. Bu vesileyle bir kez daha hayýrlý olmasýný diliyorum"
    dedi.
    Genel Sekreterimiz Burak Çaðlan Kýzýlhan ise konuþmasýnda, "Aksa Elektrik ile gerçekleþtirilen
    iþ birliðinin ilerde daha büyük adýmlarýn atýlmasý noktasýnda bir
    baþlangýç olmasýna vurgu yaparak, "Öncelikle büyük Fenerbahçe ailesine katýlan
    Aksa Elektrik’e ve Kazancý Holding’e hoþ geldiniz demek istiyorum. Atýlan bu
    adýmýn hepimize uður getirmesini temenni ediyorum. Fenerbahçe Serkan Acar Resort
    & Sport Topuk Yaylasý Tesislerimize attýðýmýz bu adým diliyoruz ki ileride atýlacak
    daha büyük adýmlarýn baþlangýcý olacak. Ýþ birliðimizin her iki taraf için
    de hayýrlý olmasýný diliyorum ve bu anlaþmada emeði geçen herkese teþekkür ediyorum.
    Hayýrlýsý olsun inþallah" ifadelerini kullandý.

Tamamý:
    https://www.fenerbahce.org/haberler/...le-aydinlanaca

-iDeal Haber Merkezi-

5. Aksa Elektrik, yeni iþ modeli Fenerbahçe Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylasý
    Tesisleri’ni, Aksa Elektrik güneþ enerjisi ile aydýnlatacak.
    Açýklama þöyle:
    Türkiye'nin enerji devi ve Kazancý Holding iþtiraklerinden biri olan Aksa Elektrik,
    Fenerbahçe Spor Kulübü'yle yaptýðý anlaþma kapsamýnda kulübün Topuk Yaylasý'nda
    bulunan 2.500 m2'lik tesisine, güneþ enerji sistemi kurarak yeni bir iþ modeline
    daha imza attý.
    Türkiye'nin önde gelen iki markasý olan Fenerbahçe ve Aksa Elektrik arasýnda imzalanan
    anlaþma kapsamýnda kulüp, Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylasý'na kurulacak
    olan güneþ enerji sistemini, herhangi bir finansman ihtiyacý duymadan ve
    mevcut enerji maliyetlerinin üstüne çýkmadan anahtar teslim proje ile sahip olacak
    ve Aksa Elektrik'ten elektrik tedarik edecek.
    Kazancý Holding'in iþtiraklerinden biri olan ve Türkiye'nin dokuz ilinde yaklaþýk
    2.1 milyon aboneye elektrik tedarik hizmeti sunmanýn yaný sýra Türkiye genelinde
    serbest elektrik piyasasýnda sahip olduðu geniþ müþteri portföyüyle dikkat
    çeken Aksa Elektrik, yeni bir iþ modeline daha imza atarak müþterilerine güneþ
    enerjisi sistemi kurulum hizmeti vermeye baþladý. Yeni iþ modeli kapsamýnda Aksa
    Elektrik'in ilk müþterisi ise Fenerbahçe Spor Kulübü oldu. Enerji maliyetlerini
    düþürmek ve temiz enerji kullanmak isteyen kurumlar artýk finansmanýnýn Aksa
    Elektrik tarafýndan saðlandýðý bu yeni iþ modeliyle mevcut enerji maliyetlerinin
    üstünde ek bir bedel ödemeden bu hizmetten anahtar teslim projelerle kolayca
    yararlanabilecek.
    Aksa Elektrik Genel Müdürü Murat Kirazlý, Pazarlama ve Ýþ Geliþtirme Direktörü Hakan
    Uzun, Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çaðlan Kýzýlhan ve Fenerbahçe
    Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoðlu'nun katýldýðý imza töreniyle
    duyurulan anlaþma kapsamýnda kulüp, Fenerbahçe Serkan Acar Resort&Sports
    Topuk Yaylasý Tesisleri'nde sürdürülebilir enerji kaynaðý olan güneþ enerjisi
    sistemleri kullanacak. Aksa Elektrik tarafýndan Fenerbahçe Serkan Acar Resort&Sports
    Topuk Yaylasý'na kurulacak olan güneþ enerji sistemleri sayesinde kulüp,
    hiçbir ek bedel ödemeden hem enerji tasarrufu saðlayacak hem de Aksa Elektrik'ten
    enerji tedarikini karþýlayacak.
    Ýmza töreninde güneþ enerjisi sistemleriyle sunulan iþ modeli hakkýnda bilgi veren
    Aksa Elektrik Genel Müdürü Murat Kirazlý, "Enerji sektöründe her zaman ilklere
    imza atan bir þirket olarak, Türkiye'nin en büyük spor kulüplerinden biri olan
    Fenerbahçe'yle gerçekleþtirdiðimiz anlaþmayla yeni bir iþ modelini daha hayata
    geçirdik. Türkiye'nin bu iki büyük markasýnýn anlaþma kapsamýnda birbirine deðer
    katacaðý aþikâr. Bu iþ modeli sayesinde ticarethaneler, iþletmeler, sanayi
    sektörü, kýsacasý elektrik tüketimi yüksek olan kuruluþlar mevcut enerji maliyetlerinin
    üzerine çýkmadan, anahtar teslim olarak güneþ enerji sistemine sahip
    oluyor ve enerji maliyetlerini düþürüyor. Fenerbahçe ile ilk adýmýný attýðýmýz
    bu iþ modelinin ülkemize yeþil enerjiye yapýlan yatýrýmlarla birlikte deðer katacaðýný
    düþünüyoruz. Geliþtirdiðimiz bu iþ modelini yaygýnlaþtýrmayý, daha fazla
    kuruluþun yeþil ve temiz enerji kaynaðýna hiçbir ek maliyete girmeden sahip olmasýný
    istiyoruz" dedi.
    Bakým, onarým gibi hizmetlerin de sözleþme süresince tamamen Aksa Elektrik'e ait
    olduðunu belirten Kirazlý, bu iþ modeliyle enerji maliyetleri yüksek olan iþletmelerin
    ciddi oranda tasarruf saðlayabileceðini sözlerine ekledi.
    Fenerbahçe ile gerçekleþtirilen anlaþmanýn yeni bir iþ modelinin ilk adýmý olduðunu
    belirten Aksa Elektrik Pazarlama ve Ýþ Geliþtirme Direktörü Hakan Uzun ise,
    "Bugün, Türk sporunun güzide kulüplerinden Fenerbahçe ile gerçekleþtirdiðimiz
    anlaþma, uzun zamandýr üzerinde çalýþtýðýmýz bir projenin ilk adýmý. Ýki markanýn
    sinerjisinin de etkisiyle bu iþ modelini daha yaygýn hale getirmeyi hedefliyoruz.
    Fenerbahçe'ye ve Türk sporuna hayýrlý olmasýný diliyoruz" ifadelerini kullandý.

Sertaç Komsuoðlu: Bu sistem Fenerbahçe için çok karlý ve kendi maliyetlerini aþaðýya
    çekebilecek bir model yaratacak
    Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoðlu, Aksa Elektrik ile
    hayata geçirilecek sistemin Fenerbahçe için çok kârlý ve kendi maliyetlerini aþaðýya
    çekebilecek bir model yaratacaðýna vurgu yaptý.
    Sertaç Komsuoðlu, "Çevrecilik, Fenerbahçe için çok önemli çünkü Fenerbahçe camia
    olarak ülkesini çok seviyor, doðayý çok seviyor. Bu nedenle bu alanda her türlü
    yatýrýma mutlu bir þekilde imza atýyor. Kazancý Holding iþtiraklerinden Aksa
    Elektrik, bu anlaþmamýz kapsamýnda Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sport Topuk
    Yaylasý Tesisleri'nde yeni iþ modeliyle güneþ enerji sistemi kuracak.Bu modelle
    kulübümüz, herhangi bir finansman ihtiyacý olmadan tamamen Aksa Elektrik tarafýndan
    enerji maliyetlerinin üstüne çýkmadan elektrik tedarik edecek ve 5 yýl gibi
    bir süre sonra güneþ panelleri bize devredilecek. Biz burada hem elektrik tasarrufu
    saðlayacaðýz hem de Aksa Elektrik'ten enerji tedarikimizi bu dönemde karþýlayacaðýz.
    Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sport Topuk Yaylasý Tesisleri çevreci
    ve Türkiye'nin en önemli spor otellerinden, spor tatil köylerinden bir tanesi.
    Topuk Yaylasý Tesislerimizde kendi kamp dönemlerimizi yaþýyoruz. Burada bu
    anlamda çok önemli katkýlar saðlýyoruz. Fenerbahçe olarak biliyorsunuz birkaç
    gün önce bir duyuru yapmýþtýk, Fenerium'larý bütün kulüplerimize açmýþ ve o takýmlarýn
    formalarýný satacaðýmýzý söylemiþtik. Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sport
    Topuk Yaylasý Tesisleri'nin de bu tarz bir görevi yýllardýr yaptýðýný söylemekte
    fayda görüyorum. Türkiye Ampute Milli Takýmý, Türkiye'nin çok sayýda futbol,
    basketbol ve voleybol takýmlarý tesisimizden faydalanýyor, tesislerimiz Türk
    sporuna destek saðlýyor. Bundan böyle Aksa Elektrik ile yapacaðýmýz sistemle
    Fenerbahçe için çok kârlý, kendi maliyetlerini aþaðýya çekebilecek bir model yarattýðýmýzý
    düþünüyorum. Bu iþ modelini bize kazandýrdýklarý için Kazancý Holding'e
    ve Aksa Elektrik'e özellikle teþekkür ediyorum. Kazancý Holding, bilindiði
    üzere Türk sporuna çok büyük katkýlarý olan bir marka. Biz, camiamýzýn gücünü
    bilerek söylüyoruz ki, Kazancý Holding / Aksa Elektrik iþ birliði çok önemli katma
    deðer yaratacak, marka deðerini yükseltme anlamýnda çok önemli destek saðlayacak.
    Ben sözlerimi noktalarken bu projenin geliþmesinde ilk günden bu yana destek
    veren baþta Sevgili Cemil Kazancý olmak üzere Aksa Ailesi'ne, bizden de bu
    projeye destek veren tüm yönetici arkadaþlarýma teþekkür ediyorum. Ýnþallah bunun
    arkasý da gelecektir. Bu vesileyle bir kez daha hayýrlý olmasýný diliyorum"
    dedi.
    Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çaðlan Kýzýlhan ise konuþmasýnda, "Aksa
    Elektrik ile gerçekleþtirilen iþ birliðinin ilerde daha büyük adýmlarýn atýlmasý
    noktasýnda bir baþlangýç olmasýna vurgu yaparak, "Öncelikle büyük Fenerbahçe
    ailesine katýlan Aksa Elektrik'e ve Kazancý Holding'e hoþ geldiniz demek istiyorum.
    Atýlan bu adýmýn hepimize uður getirmesini temenni ediyorum. Fenerbahçe
    Serkan Acar Resort & Sport Topuk Yaylasý Tesislerimize attýðýmýz bu adým diliyoruz
    ki ileride atýlacak daha büyük adýmlarýn baþlangýcý olacak. Ýþ birliðimizin
    her iki taraf için de hayýrlý olmasýný diliyorum ve bu anlaþmada emeði geçen
    herkese teþekkür ediyorum. Hayýrlýsý olsun inþallah" ifadelerini kullandý.

-iDeal Haber Merkezi-
    - twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -

ayný haber.

6. Aksa Elektrik, yeni iþ modeli

zurnanýn zýrt dediði yer o iki kelime.

baþka bir firma olsa tavan kilitlerdi.

7. bile bile lades.

8. aksene haber düþtü onu anladýk!
    diðer enerjilere ne oluyor?
    doðu akdenizden bir müjde mi var acep?

Sayfa 252/1004 ÝlkÝlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer Ýmleri