Temelden vaz mý geçtik dostum[emoji4]
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temelden vaz mý geçtik dostum[emoji4]
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spekler adý üstünde spek onu anlarým
fezaya giden hisseleri hala taþýyýp bilanço konuþup fiyatý ucuz diyen ky. ler varya akýllara ziyan
lan olum rüyanzda görseniz hayra yoramayacaðýnýz fiyatlara gitmiþ hisseleriniz daha neyi beklersiniz?
zel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? : Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi : 29.09.2020
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? : Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama
Yönetim Kurulumuz'un 29.09.2020 tarihinde almýþ olduðu karar kapsamýndahava temizleme cihazý ve ultraviyole
sterilizasyonsistemleri geliþtirebilmek adýna Ar-Ge çalýþmalarýna baþlayacaðýmýz dün (29.09.2020 tarihinde) yapmýþ
olduðumuzaçýklamada bildirilmiþti.Konuya iliþkin Þirketimize gelen sorular kapsamýnda yeni bir açýklama yapýlma
ihtiyacýdoðmuþtur.Þirketimiz, söz konusu ürünler ile alakalý Ar-Ge çalýþmalarýna, Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðý
tarafýndanakredite olan Ar-Ge Merkezimizde baþlayacak olup, Ar-Ge çalýþmamýz neticesinde ortaya çýkacak prototip
ürününgerekli resmi makamlardan onay ve sertifikasyonlarýndan sonra 2021 yýlý içerisinde ticari seri
üretiminegeçilmesiplanlanmaktadýr.Süreç içerisinde konuya iliþkin geliþmeler oldukça kamuoyuna duyurulacaktýr.
fiyatla þu haberi iþte.
ihevanýn üretmyi düþündüðü ürün benzeri ürünü izmirde bir firmanýnda üretmek için çalýþmalarýnýn olduðunu biliyorum
oðlumun arkadaþý o firmada çalýþýyor
arada bir oðlumdan destek alýyordu.
sadece sen düþünmüyorsun müco
elini çabuk tut.
ahanda sana söz ilk defa bir ürününü alacaðým.
bu sene satýþlarý iyi
2021 de o ürün piyasaya çýkýnca
birde reklamlarý dönmeye baþlayýnca
firma ciro patlamasý yaþayabilir.
valla mücö senin bir hissen hakkýnda olumlu þeyler yazdýðýmý rüyamda görsem hayra yormazdým.
Yer Ýmleri