özellikle zorenin fiyatýnda hem gazýn gazý hem iþtirakinin halka arzýnýn gazý var
geçenlerde bloomberg'de þimdilik arzla ilgili bir planýmýz yok dedi yetkilisi!
onun üzerine 2.50 lere gerilemiþti.
özellikle zorenin fiyatýnda hem gazýn gazý hem iþtirakinin halka arzýnýn gazý var
geçenlerde bloomberg'de þimdilik arzla ilgili bir planýmýz yok dedi yetkilisi!
onun üzerine 2.50 lere gerilemiþti.
Enerjiler bir süre dinlenebilir. Borsanýn yeni prensleri bir müddet artýk baþka hisseler olabilir.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Yüzü koyun dediðim yer 80 kuruþlar dostum o kadar kalkmayan gyo firmasý yok fezaya giden ve çok borçlu olanlar var.
abartýlmýþ bir fiyat yok diyorum, hiç deðilse þu zirvesini bir yoklamalý.
Yalnýz son yükseliþte QNB oldukça yüklü miktarda mal çýkmýþ göz ardý etmemek lazým
kimi hisselerde yabancý satýþý kötüye (doðru olan bu) kimi hisselerde zincirlerinden kurtuluþa yoruluyor bu garip durum þu pandemi döneminde piyasanýn þirazesinin kaydýðýnýn göstergesidir..
Siz bu POKER'i tutun bence.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
ay Satýþ Bilgi Formu
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? : Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? : Evet (Yes)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi : 05.10.2020
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama
Sermeye Piyasasý Kurulu'nun VII-128.1 sayýlý Pay Tebliði'nin (Teblið) 27. maddesinin birinci fýkrasýnda'"Paylarý
borsadaiþlem gören ortaklýklarýn herhangi bir on iki aylýk dönemde sermayelerinin yüzde onunu aþan pay satýþlarýnýn'a)
Ýlgiliortaklýklarýn sermayesinin yüzde yirmisinden fazlasýna tek baþýna veya birlikte hareket ettikleri kiþilerle
beraberdoðrudan sahip olan ya da,b) Yönetim kurulu üyelerinden en az birini seçme veya genel kurulda aday gösterme
hakkýnýveren imtiyazlý paylara sahip olan,ortaklar tarafýndan borsada gerçekleþtirilmesi öncesinde, Kurulca esaslarý
belirlenenpay satýþ bilgi formu düzenlenir ve bu form satýþ öncesinde Kurulun onayýna sunulur. Ýhraççý, pay satýþ
bilgiformunun hazýrlanmasýnda gerekli kolaylaþtýrýcý tedbirleri alýr. Borsada iþlem gören nitelikte olmayan ve
herhangibir on iki aylýk dönemde sermayenin yüzde onunu aþan nitelikteki paylarýn, ilgili ortaklar tarafýndan borsada
iþlemgören niteliðe dönüþtürülebilmesi için 15 inci maddenin birinci fýkrasý kapsamýnda MKK'ya yapacaklarý baþvuru
öncesinde,Kurulca onaylanan bilgi formu KAP'ta ilan edilir."denilmektedir.Anýlan maddenin ikinci fýkrasýnda ise
ortaklarýnsatýþý yapýlacak paylarýnýn ayrý ayrý dikkate alýnacaðý ve bilgi formunun her bir ortak bazýnda
düzenleneceðiifade edilmektedir.Bu çerçevede, Þirketimiz hissedarlarýndan Sn. Hasan Peker'in sahip olduðu paylardan
72.000.000adet ve Sn. Ayþegül Peker'in sahip olduðu paylardan 40.000.000 adet payýn satýþý amacýyla hazýrlanan bilgi
formlarýnýnonayý için Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvuru yapýlmýþtýr.Kamu oyunun bilgilerine sunarýz.
böyle bir haberde varmýþ, berbat bi durum
Yer Ýmleri