Þimdi artýk Bilanço dönemi baþladý. POLHO da ne bilanço gelecek te kurtarýcý olacak, Allah aþkýna.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Normal þartlardan bahsediyorum tabii. Ben þapkadan tavþan çýkaracaðým der, o ayrý konu.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Bilançoda bi þey yok üstad farkýndayým zaten taa baþýndan beri söylüyorum!
Verilerine bakan temelci pahalý der geçer bunu topiðinde de yazdým
orda durum farklý, pendik projesi hisse yi uçuk fiyatlara götürmeli
þöyle diyorum
düz mantýk
o arsaya yýllar önce 200 milyon euro deðeri var demiþ bir firma yetkilisi bir röpotajýnda
þimdi
siz 200 milyon euro deðeri olduðunu düþündüðünüz bir arsayý 200 milyon eurodan aþaðý bir gelir elde etmeyi hesab ederek müteahhide vermezsiniz
o gelir geldiðinde o rakam da yanlýþ biliyorsam düzeltin tamamý kar hanesine yazýlmalý, iþtirak, gayri menkul satýþlarýnýn yazýldýðý gibi.
eðer öyle ise ve proje gerçekleþirse hisseye siz fiyat biçin.
Bakýrköy, Beþiktaþ, Levent, Büyükdere caddesi gibi bir Semt mi orasý, imarlý filan ayrýca.
pendikte
imarlý
dop kesintileri yapýlmýþ
sabiha gökçene komþu
isatanbulun göbeði sayýlýr artýk
istanbul çorluya kavuþtu neredeyse, diðer uçta gebzeye ulaþtý
geçenlerde ankaraya giderken þöyle bir baktým
kartal manhattan gibi olmuþ(burada bayaðý bi mübalaða var)
problem þu anlaþma yapýlalý 6 yýl olmak üzere
yýlan hikayesine dönmüþ bir kazma vurulsa gerisi gelir.
ayrýca
br limaný var tliman gibi kiralýk deðil kendi mülkü
avrupanýn ilk 10 limanýndan birisi
gene gebzede 193 dönüm arsasý var
boyasýyabancý ortaklý vs vs.
mashall o piyaasa deðerini ediyorsa boya dýþýndakiler artýsý.
Son düzenleme : dobra; 18-10-2020 saat: 03:02.
Aslýnda tam olarak þunu demek istedim;
POKER'Ý 3.50 - 4.00 aralýðýndan Bilanço beklentisi ile gönderip, arzu ettiðiniz kaðýdý alabilmek. POKER de bu enerji yakalanabilir.
Dostum konu Gedza deðil ( o zaten yolun baþýnda ve maraton)
Konu kopup gitmeside deðil.( Fonda kalmadý artýk, kopartmak iþ deðil altýný doldurarak gidecek ,olacaklara göre çok iskontolu ve býrak öyle kalsýn)
Konu yatýrýmcý olmak , daldan dala atlayarak portföy büyütülemez, aksine zaman içinde eridiðini anlarsýn.
Yatýrým yapmak konu, yatýrýmcý olmak, portföy oluþturmak.
Umarým zaman içinde ne demek istediðimi anlarsýn komutan.
Yoksa iyi þeyler olmayacak, böyle 20/30 kademeye para kazanmaya çalýþýrken.
craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
Yer Ýmleri