Ama þunuda söylemek gerek.
Ben ne adamlar tanýdým, Sasa þimdiki fiyatý ile 35 kuruþ Ken 2 milyon lot satan ve açýk pozisyonunu ayný tahtada 5 TL de kapayan.
Ya yada 3 gece hisse kirasý için %7000 yedibin faiz ödeyen.
craps, pawnstar, svilengrad
Ama þunuda söylemek gerek.
Ben ne adamlar tanýdým, Sasa þimdiki fiyatý ile 35 kuruþ Ken 2 milyon lot satan ve açýk pozisyonunu ayný tahtada 5 TL de kapayan.
Ya yada 3 gece hisse kirasý için %7000 yedibin faiz ödeyen.
craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
cidden merak ediyorum üstad
yünsa' nýn tamamýný siz kaç liraya satardýnýz?
ihracatçý marka firmasýn, baðlý müþterilerin var
500 milyona yakýn ciro yapýyorsun
ben o firmanýn borçlarýný üstelenir cirosu kadar deðer biçerim
borcu cirodan düþtüðümde kalan parayý öderim.
gözüm kapalý hiç düþünmeden.
durdoya 5 kuruþ para vermem, firma zaten fason çalýþýyor, bugün iþlerini yap diye verenler yarýn baþkasýna verir.
yünsanýn müþterileride almayabilir demeyiniz o çok farklý bir þey o marka.
Son düzenleme : dobra; 24-10-2020 saat: 18:28.
yalnýz hisse almak baþka þey firmanýn tamamýný almak baþka þey
firmalarýn gerçek deðeri firmalar el deðiþtiriken ortaya çýkar
çaðýrým zorunluluðu da bunun için vardýr.
kimiside böyle malýnýn deðerini bilmez.
Abi, Yünsa da bildiðim þey, beni keklediler onu iyi biliyorum...Fiyatý 4.80 di. Ölçtüm, biçtim, o fiyattan bedava diye full aldým. Arsasýný satsan daha fazlasý ediyordu, dediðiniz gibi bir de Marka...Baþladým beklemeye, tüm hisseler gidiyor, o gitmiyor. Bir de Bilançosu bozuldu, 3.80 e verdim, sonrasýnda 3.19 a kadar süründü. Ardýndan bir haber, Sabancý geldi 4.xx liradan þirketin tamamýný sattý.
Bu satýþý yapan, bu fiyattan satmada emeði geçen herkes Vebal altýndadýr, sorumludur. Benim kazanýp, kaybetmem deðil konu. Yazýk ettiler, hiç ettiler caným þirketi...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Yünsa nýn tamamýný Hisse baþýna 20 liradan aþaðý satmazdým. 20*29 =580 Milyon TL
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Bizlerin 3 kuruþluk malý satýp gitmemizle ayný þey deðil, borsacý alternatif olarak kazandýracaðýný düþündüðü hisseye malýný satar gider bu çok doðal.
Yünsa, Durdo'dan çok daha iyi bir þirket.
Þöyle ki;
1- Defter deðerleri; Yünsa nýn Varlýklarý tarihi maliyet olarak kayýtlarda görünürken, Durdo nun finansal kiralama, leasing hesaplama yöntemi ile Cari maliyet olarak görünmekte.
2- Finansal yapýsý, borçluluk açýsýndan Yünsa daha belirgin þekilde iyi durumda.
3- Ciro ve Gelir hesabý açýsýndan Yünsa daha açýk önde.
4- Marka Bikinirliði ve Popülarite olarak, Yünsa daha etkili.
Yer Ýmleri