Originally Posted by
thejackalav.
O günlerde seans odamda dealerým( kulaklarý çýnlasýn býraktý bu iþleri at çiftliði iþletiyor) ile satýp piyasadan kaçmaya çalýþýyoruz, inanamadýðýmýz fiyatlamalar oluþmuþ.
Borsa nýn adýný medya televizyonda duymuþ ama iþlem yapmamýþ yatýrýmcýlar geliyor altýn ,USD matk bozup hisse almaya çalýþýyorlardý.
Altýn ons fiyatý 350 USD civarý ,dolar ve mark ise sabýr kurdan dolayý stalbildi.
craps, pawnstar, svilengrad
Rahmetli babam da o günlerde tam tersini yapýyordu ama hepsini çýkamadan (tamamýný çýkmaya niyeti olduðunu sanmýyorum) piyasalar çöktü. Herkes dolar satarken o almýþtý. Yanýlmýyorsam 600 civarýndaydý...
Fakat dolar 1.700 'lere gelince çýkamadý ve 3.000 olacak diye yýllarca bekledi. O'nu bir türlü ikna edip dolarlarý sattýramadým. 2004 sonrasý oluþan ralliden sadece elinde kalan hisseler ile kazandý...
Rahmetli ölmezden önce dolarýn 3 TL olduðunu 7 yýl sonra gördü...
Dediðiniz gibi bu defaki durum sanki çok daha farklý. Dünya kabuk deðiþtirirken BIST de bundan nasibini alýyor...
Sanki Türkiye için yeni bir oluþumun temel taþlarý atýlýyor...
Þu anda ekonomik olarak batmýþ bir Türkiye algýsý var ama ben öyle olmadýðýný düþünüyorum. Her þey sanki daha yeni baþlýyor...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri