1 yildir gedza kafamda yazili tabloya gerek yok topragim. Nasil bir buyumenin icinde oldugunu daha once yazmistik. Yakinda kap lar ile gomlegin dar geldigini herkes gorur.
1 yildir gedza kafamda yazili tabloya gerek yok topragim. Nasil bir buyumenin icinde oldugunu daha once yazmistik. Yakinda kap lar ile gomlegin dar geldigini herkes gorur.
Gedzanýn þimdiye kadar hangi kaleminde nasýl bir geliþme gösterdiðini halen görebilmiþ deðilim.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Tüm dostlarimin Cumhuriyet Bayramýmý kutlarim.
https://www.ensonhaber.com/gundem/cu...lendirmektedir
Burada Anýtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaþkaný Erdoðan, "Aziz Atatürk; Cumhuriyetimizin 97'nci yýl dönümüne kavuþmanýn mutluluðunu yaþadýðýmýz bu özel günde bir kez daha huzurundayýz. Zatýalinizi, Kurtuluþ Savaþýmýzýn tüm kahramanlarýný ve aziz þehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize þükranlarýmýzý sunuyoruz.
"KARARLILIÐIMIZ DAHA DA ARTIYOR"
Bize emanetiniz olan Cumhuriyeti ileriye taþýmak, hedefleri ve hayalleri ile buluþturmak için var gücümüzle çalýþýyoruz. Türkiye bugün demokrasiden özgürlüklere, savunmadan ekonomiye, saðlýktan dýþ politikaya kadar her alanda baþarýdan baþarýya koþmaktadýr. Ülkemizin önünü kesmeye yönelik içeriden ve dýþarýdan gelen saldýrýlar mücadele azmimizi güçlendirmekte, kararlýlýðýmýzý daha da artýrmaktadýr.
"ORTAK GELECEÐÝMÝZE DOÐRU YÜRÜYORUZ"
Zaferlerle dolu þanlý mazimizden cesaret alarak birlik, beraberlik ve kardeþlik içerisinde ortak geleceðimize doðru yürümeye devam edeceðiz. Ruhun þad olsun." ifadelerini kullandý.
Acsel de öyle. Her çeyrek yeni bir umut deyip, bir sonrakini bekleye, bekleye, vaktini geçirdi yatýrýmcý. Gedza ondan bir iki týk daha iyi tabiiki...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer Ýmleri