Büyüklük gibi bir saplantým yok zorlu olsun,Teklifler deðerlendirilir [emoji3166]
Sabýr mengenesinde vedahi cenderemde yarýþýlacak ve sonu/nda yaraþacak var mý cidden ?
HürmetlerRedmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aksen izlediðim guzellerden tþk,
Biraz daha açayým müsaadenizle,
Aradýðým gýz :
Þöyle 10 lar basamaðýnda serpilip ,enfazla 20 ler basamaðýnda cilvesi isvesi olan
Bereberlikte 100 ler kulübü üyesi olabilecek vedahi dahasý olabilecek
Dolares bazlý 25 usd sonrasý çanak katlama ile 50 li yaþlarý el ele birlikte görebileceðimiz
Kýsa iliþkiler gecelik gömlek deðiþtirir gibi deðil,tahtada o serpildikce varlýðýmýn vedahi aðýrlýðýmýn zamanla hissedileceði ,lotlarin dene dene sayýldýðý ....
Gibisinden Uzayýp gidiyor
Hürmetler
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Komutan, bende küçük yatýrýmcýyým, tek fark her çocuðun yetiþkin olduðu büyüdüðü veya her fidanýn aðaç olduðu gibi büyümeye çalýþýyorum.
Ve bu zaman alýyor, kýþ oluyor. Yaz oluyor ,tekrar kýþ oluyor fýrtýna çýkýyor kar yaðýyor güneþ açýyor...
Ama o süreç ,o zaman ...fidaný çocuðu yatýrýmcýyý büyütüyor..
Bilmem anlatabildim mi !
Doðru tahta ,yanlýþ tahta konusuna gelince.... Tüm tahtalar o süreci içinde geçirirsen doðrudur , sadece sýralamasý farklý olur....bazýsý fidan ve çocuk gibi erken hýzlý büyür ,bazýsý yavaþ.
Ýnandýðýn kadar büyür, hayal ettiðin kadar deðil.
Saygýlar
craps, pawnstar, thejackalav
Bak sana biþey daha söyleyeyim, bu platformda yatýrýmcý ve inanan çok az...herkez hayal ediyor.
Bir bireysel yatýrýmcý ,tüm yatýrým hayatýnda 1 veya Max 3 tahta ile hedefe gider.
Daha fazlasý mümkün olamaz.tabii maratoncu ise.
Hedeften kastým bebeði çocuk, çocuðu ergen, ergen i yetiþkin ,yetiskini olgun, olgun u yaþlý yapmak...
Tüm süreci yaþamak ..
Sen ne istiyorsun,. Her fidandan meyve alýp koparayým ...ya sonra ?
Büyüyen ne olacak sen mi? Kopardýðýn meyve mi?
Hergün 5/10 tahta paylaþýyor, her hafta 3/5 tahta alýp satýyorsun...iyiki sermayen çok deðil öyle olsa ! O tahta sahipleri senin gibi adam bekliyor zaten, her tahtada olduðu gibi.
Kazanamazsýn ,kazanamayacaksýn.
Umarým yanýltýrsýn beni.
Yer Ýmleri