Benim hayatým aksiyon[emoji4]
Eminis desem yeter[emoji4]
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim hayatým aksiyon[emoji4]
Eminis desem yeter[emoji4]
Bolingerine hastayim[emoji4]
Rex tam ama tam olarak cami avlusunda a haber izleyip sadirvanda abdest alirken konuþan amcalar gibi konuþtun.
Neresinden basliyalim inan ki þu yazdýðýný açýklamak bile bana komik geliyor þunu yaptýðým için kendime gülüyorum.
1. Þu evet s300 Rus silahý evet Yunanistan'da var bunla konunun ne alakasý var. S300 Yunan 2007 de almýþ 2013 de denemiþ. konu þu ben diyorum ki caatsa 2017 de yanýlmýyorsam imzalandý ee ne yapsýnlar 2013 te kullanýlan Yunan'a ceza mý kessin ;) komik olmaz mý
2. konu daha komik bizde ABD ye yaptýrým yapacaðýz ha ;) rahip brunson olayýna bir bak istersen al papazý ver papazý ne oldu? "Bu ten bu bedende olduk papazý alamazlar" Sen ABD ye ne yaptýrýmý yapabilirsin.kocaman devasa bir HÝC. Belki ýþýðý kapatýp dil çýkartýrýz
3)mevcut iktidar yaptýrýmlar karþýsýnda oy kaybetmez kazanýr demiþsin sen daha hiç ekonomik kriz görmemiþsin.madem öyleyse vermeseydi papazý madem oy kazanacakti niye verdi ;) yazdýklarýn hepsi komik Cidden cevap vermek bile saçmaydý ama olsun bu seferlik.
bir SARKY tutturmuþum
duyuyorsun deðil mi?
Son düzenleme : komutan logar; 04-12-2020 saat: 23:55.
Yer Ýmleri