Sizin yatýrýmcý profilinizi anlamasamda, bu piyasada kazanan tarafta olacaðýnýzý biliyorum...
Sebebi ise 9 TL den sattiginiz hisseyi oluþum doðru olduðu için 19 TL den tekrar alabilmeniz...
Piyasayý inandiginiz þekillerde býrakmayacaðýnýzýn ýspatýdýr ki bu çok önemlidir.
Pkart geçmiþte paylaþtým. Toplu, stratejik bilgi sahibi, Thales ortaðý ,ucuz olmayan ancak herþeyin olabileceði, hiçbir þeyin olmayacaðý , portföy de bulunmasý gereken bir tahtadýr...
Thales 2 Ekim'de yeni yönetim kurulunu oluþturdu. Ve Ali Yýldýz ( pkarti gemaltoya satan ve þuan %1 hisse sahibi ) yine yönetim kurulunda...
Bilançosu varolduðumdan beri hiçbir zaman patlak olmadý, kötü olmadýðý gibi.
Geliþmeleri takip edilmeli.
Saygýlar
craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Eflatun'a insanoðlunun en þaþýrtan davranýþlarýný sordular.
Þöyle cevapladý:
Ýnsanoðlu çocukluktan sýkýlýr, büyümek için acele eder,
sonra da çocukluðunu özler!
Önce para kazanmak için saðlýðýný harcar, sonra da yitirdiði saðlýðýný geri kazanmak için parasýný!
Hiç ölmeyecekmiþ gibi yaþar, sonra da hiç yaþamamýþ gibi ölür!
Hayata hazýrlanmaya o kadar zaman harcar ki, hayatmý yaþamaya vakti kalmaz.
Yarýnýný o denli düþünür ki, bugünün elinden kayýp gittiðini fark etmez bile. Oysa hayat geçmiþte ya da gelecekte
deðil, þimdiki zamanda yaþanýr.
__________________________________________________ _________________________
Borsaya bilmeden bir rehberiniz olmadan dalarsanýz hayatý ertelemiþ olursunuz. Hayat aný yaþamaktýr vesselam, gavurca da müslümanca da.
CaRpE dÝeM yani.
Son düzenleme : koçari; 06-12-2020 saat: 07:52.
Senin maraþar'ýnda fena sýkýþtý topraðým![]()
AMAN DÝKKAT YAPTIRIMLAR GELÝYOR
ABD'li otomobil devi Ford, Türkiye fabrikasýnýn inþaatýna baþladý
https://www.haberler.com/abd-li-otom...782027-haberi/
Yer Ýmleri