×××××××××××××××××××××××××××××××××
Tüm paydaslara selam ,
gedza topiginde 17tl yi gorup 22 tl ye kadar yazmayacagim dedigimde tarih 18 Eylul imiþ.
22 tl yi gördügümüz icin yazabilirim bi seyler artik .
Öncelikle umk kardesimize gecmis olsun , her iþin basi saglik,en kisa surede sagligina kavusmasini diliyorum , bugun gedzamizda bir jest yaparak kendisini ne kadar sevdigini gösterdi.
Bu topikde yaklasik 2 senedir sn thejackalav dan cok sey ogrendik ogreniyoruz...maratonda ne zaman düþsek sendelesek , yorulsak yani basimizda olup elini uzatip antideprasani ve enerji icecegimii verip devam ettirtiyor maratona hic bikmadan usanmadan.
sanirim maratonun icinde bi farkli maraton daha oluþdu ; bizlere de bu maratonu bitirtebilmek .
Diger tarafdan sn kocari, sn kulucka, sn 34jose34 ,sn rex ,sn t/a ve diger arkadaslar bilgi paylasimlari ile birbirimize tutunmamizi sagliyor sagolsunlar
Bu arada sn 34jose34' un uyku saatleri degistimi bilmiyorum ama senden ricam bugun ne yaptiysan ayni sekilde devam ediver en azindan maratonu tamamlayana kadar .
Bu sefer etabin daha zor ama bi o kadar hizli olacagini düþünerek 34 tl ye kadar yazmamak düþer bana.
Saygilarimla ,
Dostum, namussus tahtacý iþi biliyor, Gedza baþarýsýný sürdürüyor ,o da gerekeni yapýyor.
Maraton hýzlanacak bu etaplarda...
Eðer iþi biliyorsa tahtacý, tavan serisine girmesi gerek gedzanýn...
Rakamlara takýlma arada gel yaz...cool:;;
Amacýmýz maratonu kazanmak deðil bitirmek. Yolun baþýndayýz.
Saygýlar.
craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
Dostum, alýntýlamamda bi karýþýklýk oldu...
×××××××××××××××××××××××××××××××××
Tüm paydaslara selam ,
gedza topiginde 17tl yi gorup 22 tl ye kadar yazmayacagim dedigimde tarih 18 Eylul imiþ.
22 tl yi gördügümüz icin yazabilirim bi seyler artik .
Öncelikle umk kardesimize gecmis olsun , her iþin basi saglik,en kisa surede sagligina kavusmasini diliyorum , bugun gedzamizda bir jest yaparak kendisini ne kadar sevdigini gösterdi.
Bu topikde yaklasik 2 senedir sn thejackalav dan cok sey ogrendik ogreniyoruz...maratonda ne zaman düþsek sendelesek , yorulsak yani basimizda olup elini uzatip antideprasani ve enerji icecegimii verip devam ettirtiyor maratona hic bikmadan usanmadan.
sanirim maratonun icinde bi farkli maraton daha oluþdu ; bizlere de bu maratonu bitirtebilmek .
Diger tarafdan sn kocari, sn kulucka, sn 34jose34 ,sn rex ,sn t/a ve diger arkadaslar bilgi paylasimlari ile birbirimize tutunmamizi sagliyor sagolsunlar
Bu arada sn 34jose34' un uyku saatleri degistimi bilmiyorum ama senden ricam bugun ne yaptiysan ayni sekilde devam ediver en azindan maratonu tamamlayana kadar .
Bu sefer etabin daha zor ama bi o kadar hizli olacagini düþünerek 34 tl ye kadar yazmamak düþer bana.
Saygilarimla ,
SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Sayýn Buço hoþgeldiniz
Mesajinizi okurken sesli güldüm
Bu aralar borsaya çok bakmýyorum , Forex kýsmý daha heyecanlý geliyor orada takýlýyorum bir süre daha böyle devam edeceðim
Sn Kuluçka haberdar ediyor beni saðolsun
"Abi bakmayim bakarsam kesin düþer" dedim bugün
Þunuda eklemek istiyorum...önemli.
Satmak isteyenlere izin verin...Bu olmasý gereken ancak !
Bu noktadan sonra almak isteyenlere ucuz mal vermeyin.
Dikkat edin .
Saygýlar bol kazançlar
Neþemiz daim olsun arkadaþlar.
Sizin yatýrýmcý kimliðinize Geyik Odasýnda denk geldim ilk.
Bir kaç haftalýk bir zaman diliminde bende oluþan kanaat;
-Çok iyi temelcisiniz.
-çok iyi hisseler telaffuz ediyorsunuz, seçiyorsunuz.
Ancak seçimleriniz, borsanýn olmasý ve/veya uyulmasý gereken teamüllerine ve/veya kurallarýna göre yapýlmýþ seçimler
Sermaye, özsermaye, piyasa deðeri, defter deðeri, blanço, kâr, üretim, gibi gibi
Doðru olan bu, tanýdýðým kadarýyla sizin "günceli/deðiþimi inkar etmeyen muhafazakar" yapýnýza da uygun.
Bir ancak daha; ancak, benim kýsa ve acemice borsa tecrübem bile, iþlerin artýk çok deðiþtiðini anlamama yetiyor. Bu deðiþimde gerçek anlamda yatýrýmcý olmak zor, kumarbazlýk da size göre deðil
Naçizene 1- tek kusurunuz, aceleciliðiniz/ sabýrsýzlýðýnýz.
Naçizane 2 - Kendi ölçülerinize, hisse seçim kriterlerinize inanmaya devam edin ama tüm gücünüzle bir hisseye yüklenmek yerine iki-üç kaðýtta daðýtýlmýþ olarak biraz, çok deðil biraz sabredin
Saðlýcakla ...
Ýzninizi almadan burada paylaþmakda bir sakýnca görmedim çok kýymetli forumdaþým! teþekkürler
bilmukabele![]()
Yer Ýmleri