cevabýmda
gazýn arz hikayesinde fena çarpýldý millet bu 1
diðer toparlayan hisselerin hepsi bistin gözde hisseleri idi, pandemiyle çöktüler
kutman hiçbir zaman karlý bir firma olmadý.
kutman toparlarsa ancak iþtirak satýþlarýyla yada yeni bir ortak bularak toparlar
baþka çýkýþ yolu yok gibi.
https://www.ensonhaber.com/politika/...ysiyetiniz-yok
"TERÖRLE MÜCADELEMÝZ, EMPERYALÝZME DE KARÞIDIR"
"Bizim yaptýðýmýz sadece terörle mücadele deðildir, bu aslýnda emperyalizmin bütün kollarýyla mücadeledir. Bu bir kalkýnma mücadelesidir."
"ALÇAKLAR, BENÝ KONUÞTURMAYIN"
"Beni kýzdýrmayýn. PKK terör örgütü köye gitti, erkekleri evden çýkartýp kadýnlara tecavüz etti. ALÇAKLAR, Beni konuþturmayýn."
Süleyman Soylu dan HDP ye: Sizin haysiyetiniz yok #2
kutman (glyho)
alýrsam ytd,ytd ytd yazmayý ihmal etmeyeceðim hissedir, alýrken 40 kere düþünülmelidir, gene adam gibi bir hisse seçmemiþtir kalav dostum.
halbu ki madem büyük bir hisseye taktý, polho'ya takmalýydý, pendik arsasý öyle yada böyle deðerlendirilecektir, fazla þehrin içinde kaldý o arsa boþ býrakýlmaz.
Çok ciddi problemleri olan kutmandan misli misli iyidir.
limanýyla arsasýyla.
Hem iki cambaz ayný ipte nasýl olacak o iþ?
Glyho
takasýnda yapý kredi 2.lik koltuðundan inmiþtir, y.finans, ünlü global, iþ, ak mal topluyor.
ykredi ve cýty ciddi satýcý
kalav mal toplama iþini bitirmiþ sanki.
ben sattýktan sonra bir kere adýný telaffuz ettiðini hatýrlýyorum çok zaman oldu.
YTD. YTD. YTD.
Son düzenleme : koçari; 13-12-2020 saat: 02:27.
Piyasa Deðeri(TL)1.502.345.570 Özsermaye(TL)*1.105.321.801 Sermaye(TL)325.888.410 Net Kar(TL)-318.503.863
Yaptýðý hasýlata bakýyorum bi garip durum, geçen sene pandemi yoktu bu seneki hasýlat geçen seneyi yakalayýp geçebilir bile.
Diðer turizim hisselerinin satýþlarýnda ciddi düþüþ var.
Hisse ucuzda deðil
kutmana bakarsa hissenin pay deðer 15 lira.
Polho'nun hasýlatýnda da bi þey yok, pendikdeki arsasýnýn deðeri firmanýn piyasa deðerinde neredeyse, boyasý ve
limanýný görmezden mi gelecez.
Þimdi o gene gösterileni deðil görünmeyeni gör diyecek kesin.
ben hisseyi gazýn halka arzý gazý için almýþtým.
ayný hissede isem tahta yapýcýyla ortak olunmuþ olunsada ben patrona ortak olmayý tercih ederim, buda bana uymayacak galiba.
bistte hissemi bulamýyor anlayamýyorum.
net borcu 5.6*** milyar gözüküyor
senede 1. 5 milyar maximum hasýlata ulaþabilir
yok ben almayayým
alan hayrýný görsün.
kutmanýn arada bir benim hissem 15 lira dediði söylenir durur
borç artý piyasa deðeri zaten orasý ediyor.
Son düzenleme : koçari; 13-12-2020 saat: 05:17.
Git
aksen'e
sarky'a
polho'ya
otkara(buradayým bir yere gitmem o zaman)
eczyt'a
hatda prkme' ye dal gitsin
gelmeyen namerttir
sen aldýðýn için deðil almayý düþündüðüm için vesile olmuþ olursun. hem böyle kenar gezmeyi býrakýrsýn bol bol laflarýz.
yada kulp takamayacaðým bir hisse bul artýk.
https://www.ensonhaber.com/gundem/ir...boykot-cagrisi
islam alemi iflah olmaz.
Yer Ýmleri