dün sattýðým amiral yeþil yakan ender hisslerden birisi
ne diyeyim,
ben o takasý niye gördüm.
dün sattýðým amiral yeþil yakan ender hisslerden birisi
ne diyeyim,
ben o takasý niye gördüm.
Komutan bu dalgayý atlatabilenler ,ayakta kalacaklar olacak.
Ama az kiþi atlatacak, harab olanlar bý daha dönemeyecek buralara.
Zor bý oyundur bu ,tersi pistir.
Sence dün ile bugün arasýnda ne deðiþti? Bu sorumun cevabýný doðru ver sana bý tahta söyleyeceðim, senlik bý tahta temeli iyi..cool:;;
craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
BDDK'dan 7 bankaya 204 milyon TL para cezasý:
BDDK, kuruma iletilen þikayetlerin incelenmesi sonrasý 7 bankaya para cezasý uygulayacak
Bankacýlýk Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), 7 bankaya 204.651 bin TL para cezasý uygulanmasýna karar verdi.
BDDK tarafýndan yapýlan açýklamada, bireysel ve ticari müþteriler tarafýndan kuruma iletilen þikayetlerin incelendiði belirtildi.
Þikayetlere iliþkin inceleme süreçlerinin kesintisiz devam ettiði bildirilen açýklamada, þunlar kaydedildi:
"Bireysel ve ticari müþteriler tarafýndan Kurumumuza iletilen þikayetler incelenmiþtir.
Bu kapsamda, þikayete konu bankalar hakkýnda Kurumumuz denetim elemanlarý tarafýndan yapýlan incelemeler neticesinde düzenlenen Raporlarda yer alan tespitlere iliþkin olarak ilgili mevzuat ve Kurumumuzca bankalara iletilen talimatlara aykýrý iþlem
tesis edilmesi gerekçesiyle, Bankacýlýk Düzenleme ve Denetleme Kurulunun 09.07.2020 tarihli toplantýsýnda alýnan Kararlar ile ilgili mevzuat uyarýnca 7 bankaya toplam 204.651 bin TL idari para cezasý uygulanmasýna karar verilmiþtir."
BIST 100 günü sert düþüþle 115 bin puan seviyesinde kapattý
BIST 100 endeksi, günü yüzde 2,46 deðer kaybýyla 115.793 puandan kapattý
Borsa Ýstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 2,46 deðer kaybýyla 115.793,59 puandan tamamladý.
BIST 100 endeksi, önceki kapanýþa göre 2.918,92 puan azalýrken, toplam iþlem hacmi 28,4 milyar lira olarak gerçekleþti.
Bankacýlýk endeksi yüzde 2,74, holding endeksi yüzde 2,49 deðer kaybetti. Sektör endeksleri arasýnda tek kazandýran yüzde 1,70 ile ulaþtýrma, en çok gerileyen ise yüzde 5,51 ile inþaat oldu.
Analistler, piyasalarda salgýnda ikinci dalga endiþeleri ile pozitif veriler ve teþviklere dair iyimser beklentilerin fiyatlanmasýyla dalgalý seyrin sürdüðünü belirterek, Libya ve Suriye meselelerinin de odakta bulunduðunu kaydetti.
Yarýn yurt içinde iþ gücü istatistikleri ve dýþ ticaret endeksleri, yurt dýþýnda ise ABD'de Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) baþta olmak üzere veri gündeminin takip edileceðini belirten analistler, teknik açýdan BIST 100 endeksinin 120.000 puanýn üzerinde kalýcýlýk saðlamasý durumunda 121.600 ve 122.800 seviyelerinin gündeme gelebileceðini, 116.000 puanýn ise destek konumunda bulunduðunu kaydetti.
Seninle ayný düþünemiyorum üstadým!
piyasanýn böyle yükselmesi anlamsýz dý
firmalarýn bir çoðu çalýþmayýp para kazanmýyorken, çalýþýp para kazandýklarý fiyatlarýn üzerine neden çýkarlar?
üstelik turizim de durmuþ, ülkeler birbirlerine kapýlarýný kapatmýþken
Ha þunu diyebilirsin, biz 2020'yi pasa geçtik, 2021 hat da 2023 ü hedefledik diyorsanýz bi þey diyemem.
bu sorunun cevabý bende yok.
Komutan yine an a bakýyorsun...geleceðe bak...bugün 50 milyon USD ye kurabileceðin þirketi kar etme umudu ile seneye 150 milyon USD ye kuramayacaksýn ve kar edip edebileceðini bilmeden.
Sence bu basýlan 5 rtilyon USD 4 trilyon Euro ve diðer paralar neyin habercisi.
Þimdi fiyatlanan ve fiyatlanacak olan bu.
Dün demiyormuydun yabancý alýyor diye.cool::;
Yine sorumun cevabýný vermedin.
Dün ile bugün arasýndaki fark ne ? Doðru cevabý ver seni vizyonlu imam olduðunu anlayabileyim...cool
craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
Allah o aldýðýný gördüðüm hisseyi bildiði gibi yapsýn
görmez olaydým
genelde satýyorlar bu çok net ki!
bunu aylar önce sen bana söyledin dostum.
gidiþat þimdilik kötüye gidiyor, iþsizlik artýyor
o iþsizler ne yapýyor bi düþün bakalým dostum
iþ veren çalýþanýn parasýný veremiyor, devlet ödüyor
nereye kadar ödeyecek?
Yer Ýmleri