Originally Posted by T/A Bize sıra gelmez o halde... Sıramızı bekleyelim. Kısmet olduğunda alırız... 2025 de alabilirsek iyi olur. toplu siparişler ne kadar artarsa bizim araç gecikecek. varsın geciksin,aracımız olsun ülke kazansında biz geç alalım.
Originally Posted by kuluçka 2025 de alabilirsek iyi olur. toplu siparişler ne kadar artarsa bizim araç gecikecek. varsın geciksin,aracımız olsun ülke kazansında biz geç alalım. reis işler nasıl
Originally Posted by punisher reis işler nasıl bizimki git gel kütahya 6 saat. pandemiden dolayı görüşemiyoruzda uzun zamandır yiğen.
Originally Posted by kuluçka bizimki git gel kütahya 6 saat. pandemiden dolayı görüşemiyoruzda uzun zamandır yiğen. sen potansiyel taşıyıcı sın reis çinliler le çalışıyorsun senden korkuyorum
Originally Posted by punisher sen potansiyel taşıyıcı sın reis çinliler le çalışıyorsun senden korkuyorum şirkette çinli kalmadı denece kadar az. hepsi gitti memleketlerine. keza ben zaten ofise takılmıyorum, trenlerin ardına biber sürmekle meşgulüm.
Forum Rules
Yer İmleri