-
Bir zamanlar elimde olan klgyo'nun 1/6 sını alamıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=2zQEeDliNx0
-

Originally Posted by
34jose34
İnatlaşmamak gerek Komutan
Selec maliyet 9.25 pandemi süreci yine hortladı şimdi değilse ne zaman artacaksin?
Btcim hergun yüzde 8 düşüyor
Battin da haberimiz mi yok
Limanına alıcı mi gelmedi?
Üstüne Brüt takas
Milletin kağıdı Brüt takasta bile tavana gider
hayır batmadımda kazanmıyorum, kazanılmış bi kuruşm bile yok bistte., bsökeyi 1.76 alıp 1.71 den vermiştim, vermesem çok çok daha iyi pozisyonda olurdum bu net.
siz seleci sattığınızdan daha fazlasını aldınız ve bekliyorsunuz diye biliyorum, bu iyi mal kaybınız yoksa kaybınız yoktur.
-
kent de yazdıklarımdan dolayı spk'ya şikayet etmiş bir aklı evvel, spk dönüş yaparsa bende o şahsı hisse de manipülasyon yapmakla suçlayacağım.
Son düzenleme : dobra; 05-08-2020 saat: 13:35.
-

Originally Posted by
dobra
hayır batmadımda kazanmıyorum, kazanılmış bi kuruşm bile yok bistte., bsökeyi 1.76 alıp 1.71 den vermiştim, vermesem çok çok daha iyi pozisyonda olurdum bu net.
siz seleci sattığınızdan daha fazlasını aldınız ve bekliyorsunuz diye biliyorum, bu iyi mal kaybınız yoksa kaybınız yoktur.
Seleci 7.4 dan alıp 9.50 den verdim ayenden 2 tavan alıp tekrar selec aldım 9.25 den
Evet mal kaybı yok ama fena zaman kaybı yaşattı.
-

Originally Posted by
dobra
kent de yazdıklarımdan dolayı spk'ya şikayet etmiş bir aklı evvel, spk dönüş yaparsa bende o şahsı hisse de manipülasyon yapmakla suçlayacağım.
Birşey çıkmaz komutan istediği kadar şikayet etsin elinde kent olsa ve dediğinin tersini yapsan o zaman sıkıntı olurdu.
-

Originally Posted by
34jose34
birşey çıkmaz komutan istediği kadar şikayet etsin elinde kent olsa ve dediğinin tersini yapsan o zaman sıkıntı olurdu.
bir şey çıkmaz farkındayım forumdaşım
siz ayenleri yerine fazlasıyla koyabiliorsanız koysanız daha iyi olur sanki.
-

Originally Posted by
dobra
bir şey çıkmaz farkındayım forumdaşım
siz ayenleri yerine fazlasıyla koyabiliorsanız koysanız daha iyi olur sanki.
Geçti o tren komutan kağıt neredeyse 8 e gitti geldi
artık bakmıyorum bile ona küstüm
fena marj kaçırdık
-

Originally Posted by
dobra
0.20 defter değerinin altındaki hisseyi beklememek aptallığın zirvesiydi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri