Originally Posted by thejackalav. Komutan, ben sen miyim inat yapayım....piyasa ve tahta ile inat olmaz... Ki ben zaten satmayı düşünmüyorum 48 olsada.. Aileden Gedza. craps, pawnstar, svilengrad Nasıl gaza getirdim ama
Originally Posted by koçari Nasıl gaza getirdim ama Ben gaza gelmem ,para bu gazoz kapağı değil...cool:;; Saygılar craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
Originally Posted by thejackalav. Ben gaza gelmem ,para bu gazoz kapağı değil...cool:;; Saygılar craps, pawnstar, svilengrad Galiba umduğundan daha fazla para koyman gerekti buz gibisin
Originally Posted by koçari Galiba umduğundan daha fazla para koyman gerekti buz gibisin Sen beni boşver...neyin, hangi tahtanın peşindesin onu söyle...cool:; craps, pawnstar, svilengrad
Originally Posted by thejackalav. Sen beni boşver...neyin, hangi tahtanın peşindesin onu söyle...cool:; craps, pawnstar, svilengrad hayırdır ne oldu sana böyle?
Originally Posted by thejackalav. Ben gaza gelmem ,para bu gazoz kapağı değil...cool:;; Saygılar craps, pawnstar, svilengrad tebrikler dostum güzel çalışmaydı...
Originally Posted by kuluçka tebrikler dostum güzel çalışmaydı... iyide 3 sene önce sanki gazoz kapağıyla oynuyorum demişti, bugün umduğundan fazla satış gelmiş gibi.
Forum Rules
Yer İmleri