-

Originally Posted by
kuluçka
ihlas grubu 20 yıldır portföyümden uzak tutarım ama tavsiye edildiğinden dolayı gayri menkule bakacağım. amacım kısada 3-5 yukarı yapacak hisseyi bulmak, uzun düşünsem tabiiki yine mutluluk satın alırdım.
geçen hafta alınabilirmiş, yataya geçmeye namzet gibi duruyor fakat uzun vade için çok ucuz kalmış hisse. ciroyu-bilançoyu özellikle tahtacıyı iyi tanımak lazım,hiç biri hakkında bilgim yok. sn kalavın dediği gibi içini bilmediğimiz kavanoza parmağımızı sokarsak canımız yanabilir. yinede tavsiye için teşekkürler.
-

Originally Posted by
kuluçka
geçen hafta alınabilirmiş, yataya geçmeye namzet gibi duruyor fakat uzun vade için çok ucuz kalmış hisse. ciroyu-bilançoyu özellikle tahtacıyı iyi tanımak lazım,hiç biri hakkında bilgim yok. sn kalavın dediği gibi içini bilmediğimiz kavanoza parmağımızı sokarsak canımız yanabilir. yinede tavsiye için teşekkürler.
Eyvallah
Tavsiye değil olamaz.
Gördüğüm sadece
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
MR&MRS
Rabbim bereketli etsin
aman üstadım bereket versin dediğimiz paranın bir kısmını
ulaşılması biraz zor olan tarafa aktarmak en akılcıl işlemdir
yatırım tavsiyesidir

Eyvallah dostum
Çok şükür bazı şeylerin Lütuf olduğunun farkındayız.
Veren de O
Alan da O
Inşallah hepimizin cebinde çok gönlünde yok olsun.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
-
İnsallah hepimizin cebinde çok gönlünde yok olsun.
Abi ne manidar bir söz ağzıniza sağlık.[emoji2959][emoji106][emoji106][emoji106]
-

Originally Posted by
Umk
İnsallah hepimizin cebinde çok gönlünde yok olsun.
Abi ne manidar bir söz ağzıniza sağlık.[emoji2959][emoji106][emoji106][emoji106]
Eyvallah
Bir büyüğümün sözüydü [emoji4]
-
Forum ahalisinin bir konu hakkında görüşlerini almak isterim. Mutlulugu satin almak. Farklı mecralarda duyar oldum bu sözü mutluluk satin alınırmı gercekten?
-
Hep hisse konuşacak değiliz
-

Originally Posted by
umk
forum ahalisinin bir konu hakkında görüşlerini almak isterim. Mutlulugu satin almak. Farklı mecralarda duyar oldum bu sözü mutluluk satin alınırmı gercekten?
gedza mutluluktur.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri