Güzel gunler gelsin artık
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın Dide cuma günü Amerikalılarla toplantı yapıldığını biliyorum.bugunde İngiliz müşterileriyle toplantı yapılacaktı.görüşmelerden ne çıkar bilmiyorum ama vegan gıda çalışmaları üretimi ve kalite Aşaması iyi gidiyor.düşuncem vegan gıda bu şirkete olumlu yansıyacak.damak tadı çalışmaları zaten müşterileriyle yapıldı.maden işi için az daha sabır.dolar ve bakır fiyatları yüksek çok farklı rakamlar karşımıza çıkabilir.hala analiz yapılıyor.cok sık sık mesafelerde.tam piyasa değeri hesaplanacak yani.sonrasinda bu maden çıkacak.ama büyük ihtimal yerli bir ortakla.sonra ne olur onuda yaşayıp göreceğiz.bana göre tek dezavantaj nazimda hissenin az olması.halka açıklık oranı fazla.ama perde arkasından alır satar onu bilemem.kalin sağlıcakla.ytd değildir.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamamen aynı fikirdeyim. Birkaç içinde herşey belli olur.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Fade açıklama göndermiş az önce. Kendilerine gelen kurutulmuş domates talebi 5 kat artmış geçen yıla göre.
İşin ilginci ciroda aramızda 3.5-4 kat fark var ama fade avoddan pahalı. Üstüne bakırı yok, vegan et beklentisi yok.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sayın dide@ paylaşımlarınız son derece faydalı oluyor,yaş itibarıylada olgun bir çağdasınız avoda yakın olmanızda ayrıca bir artı ,o yüzden lütfan paylaşımlarınızı devam ettiriniz ,sizden öğreneceğimiz çok şey var.
fade haberini bende okudum ,inşallah bizim ABD ve İngiltere müşteri görüşmelerimizde böyle verimli geçer ,heyecanla gelecek açıklamayı bekliyoruz gelecek olumlu açıklama kağıda yeni bir yol çizeceği inancını taşımaktayım ,bizim fadeden fazlamız var eksiğimiz yok
https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Yer İmleri