Originally Posted by
haldun35
Sizce de artýk seans sýkýcý geçmiyor mu? 3 â�� 4 kez tavan bozmalarýna hasret kaldýk.
Daha önce foruma koyduðum teknik analiz grafiðini þu an için grafiðin güncellemeye gerek olmadýðý için tekrar koymuyorum.
Ama güncel durum hakkýnda birkaç þey söylemek isterim.
EDP ye göre GENELLÝKLE (3) nolu dalga (1) nolu dalganýn %161.8, %261.8 ve ÝSTÝSNAÝ durumlarda %423.6 sý kadar uzatabilir.
Grafikte avod için 7.52, 10.37 ve en uç nokta olarak 14.80 fiyat seviyeleri olarak vermiþtim.
Birçoðunuz CRFSA nýn 6.13 TL den baþlayan hareketinden haberdarsýnýzdýr. (TKURU, KENT gibi çok sýð hisselerden bahsetmeye deðmez) Hisse bugün þu an için yine tavan ve fiyatý 35.04 TL. CRFSA nýn %423.6 ya tekabül eden hedef fiyatý 25 TL. seviyeleri idi.
Akþam yabancý kaynaklý EDP literatürünü geniþ bir araþtýrmasýný yaptým. Bu araþtýrmada önemli EDP teorisyenlerinden biri (3) nolu dalga (1) nolu dalganýn %685.4 ne kadar uzatabileceðinden bahsediyordu.
Avod için %685.4 üne tekabül eden fiyat 22 TL seviyeleridir.
Artýk kimler 30 dýþýndaki hisselere dadandý ise CRFSA gibi hisseleri dahi olmadýk en uç fiyatlara taþýyabiliyorlar.
Daha dün kýsa vade de %100 kar yeterli diyerek 36.30 dan NATEN i vermiþtim. Bugün 40.64 ü gördü.
Yorumlarý, fikirleri fikirlerimize ne kadar zýt olursa olsun kimseyi ama kimseyi ötekileþtirmeden onlarýn fikir ve yorumlarýný da saygý ile karþýlayarak herkese bol kazançlar.
Yer Ýmleri