Sent from my iPhone using Tapatalk
mrb,
https://www.unesco.org.tr/Content_Fi...yinlar/dma.pdf
6.2.1.5 Madencilik Faaliyetleri
sayfa 62
https://pdfslide.net/documents/59230...-ornekpdf.html
yýl 2006 maden ruhsat numarasý dikkat edin
https://www.mta.gov.tr/v3.0/sayfalar...en_2010_09.pdf
sayfa 15 boðazkale maden rezervi
yorum sizin
saygýlar
Elde var 1
Sent from my iPhone using Tapatalk
Deðerli forum arkadaþlarým,
Sene 2001-2002 olsa gerek, iþ adamlarýmýz uçaklarla abd ye bir çýkarma yaptýlar. Basýnda büyük olay oldu ABD ye yapýlacak ihracatta tekstil kotalarý kalkýyor denilince tekstil hisseleri uçtu kimi üç kimi beþ on kat gitti. Ýþin sonuna gelince anlaþýldý ki Türkiye zaten ABD'nin bize uyguladýðý tekstil kotasýný bile dolduramadýðý ortaya çýktý. Tabi sonrasý malum hisseler gerisin geriye geldi ve çokça maðduriyet yaþandý. Filim bitene kadar kimse çýkýp biz zaten kotayý dolduramýyoruz kaldýrsan ne olur diyecek haber yapmadý.
Bu yaþanmýþ olay bana 2016 çekilmiþ bir filmi hatýrlattý ( gerçek bir olaydýr 90'lý yýllarda Kanada'yý sarsan Bre-X Olayý anlatýlýyor.)
Orijinal Ýsmi: Gold / Altýn
Vizyon Tarihi: 3 Þubat 2017
Yönetmen: Stephen GaghanSenarist: Patrick Massett , John Zinman Yapýmý: 2016 - ABD
Zaman ayýrýp izleyeceklere iyi seyirler dilerim.
saygýlar
daha önceleri SPK ya baþvuruda bulunup bedelli ile ilgili bilgi istemiþtim gelince sizlerle paylaþacaðým demiþtim iþte gelen cevap
Beb Bilgilendirme <[email protected]>
15.12.2020 Sal 23:59
Diðer eylemler
Sayýn ***** *****
Ýlgi:16.11.2020 Tarihli Baþvurunuz
Ýlgi'de kayýtlý baþvurunuzda özetle, A.V.O.D Kurutulmuþ Gýda ve Tarým Ürünleri A.Þ.'nin Kurulumuza iletilen bedelli sermaye artýrýmý baþvurusuna iliþkin olarak bilgi talep edilen 13.10.2020 tarihli baþvurunuz cevaplanmýþtýr.
Þirket'in bedelli sermaye artýrýmý baþvurusu,Kurulumuzca sermaye piyasasý mevzuatý çerçevesinde yapýlan incelemeler devam etmekte olup, yapýlan incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçlarý Kurulumuz Bültenleri aracýlýðýyla kamuya duyurulacaktýr.
Bilgilerinize sunulur.
-----------------------------------------------------------------
Baþvuru Sahibi: ****** ******
Baþvuru Tipi: Görüþ, öneri ve þikayet
Baþvuru Tarihi: 16.11.2020 03:11:52
Baþvuru Konusu: Þirketler hakkýnda
Baþvuru Sahibi E-Posta Adresi: ******
@hotmail.com
Baþvuru Sahibi Adresi: ********* /ÝSTANBUL
Baþvuru Ýçeriði: daha öncede yazýp sordum ancak cevap alamadým ,neden bu kadar hantal bir kurumsunuz bir konuda bilgi istedim bu kadar zormu iki satýr cevap vermek tekrer sorayým avod diye bir þirket var bununla ayný gün ve daha sonra bedelli sermaye artýrýmý için baþvuran þirketlerin izin onaylarý geldi ve bölündüler bile örneðin katmerciler sorum þu bu þirketinki neden gecikiyor SPK þirketlere göremi davranýyor yada bu avoda izin verilmeyiþinin sbebi ne bu konuda acil bilgi istiyorum lütfen iþinizi yapýn cevap verin aksi takdirde cimere ilgisizliðinizden dolayý malesef bildirimde bulunarak ayrýca bilgi edinme hakkým için yasal yollara baþvuracaðýmýn bilinmesini isterim ,saygýlarýmla
ayýrca þirketi arayýp bir eksikmi varki bu kadar gecikti diye sorduðumda ,hayýr süreç devam etmektedir bizde sonucu beklemekteyiz bize SPK tarafýndan ulaþan her hangi bir olumsuzluk içeren durum yoktur sürecin bu bilgiler doðrultusunda biraz gecikmiþ olmasýna raðmen halen devam ettiðdir. ancak diðerleri gelip bununki gelmeyince insan þüphelenip sinir oluyor doðrusu
Yer Ýmleri