sn baydemir ya nasip deyip girdim bugün bakalım belki benim üçgen çalışırda teorim gerçekleşir, ucunda av olmakta var avcı olmakta. çizen kalmamış, herkesi çizmişler anlaşılan, hayırlı akşamlar.
sn baydemir ya nasip deyip girdim bugün bakalım belki benim üçgen çalışırda teorim gerçekleşir, ucunda av olmakta var avcı olmakta. çizen kalmamış, herkesi çizmişler anlaşılan, hayırlı akşamlar.
Herkesin aklı kendisine yeter. Yorumlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Nazım bizi KIZAK üzerinde bi güzel beceriyor adam iyi de çakıyor formda herif hergün inletiyor..
Her 60 kademe kayıpta 100 yüz giriş yapacak şekilde gardimi aldım hayırlı işler nazım bey
kurthan
Bilançoyu ben çok beğendim. Özsermayesi artmış,özkaynaklarda çok küçük bir daralma olsa da toplam kaynaklarda güçlü bir artış var. Zarar anlamlı şekilde azalmış,borçlanma artmış ama ödeme potansiyeli de çok güçlü durumda, en önemlsi bu bilanço spk nın görmek istediği “ortak iadelerinden tutun gayrimenkul rayiç güncellemelerine kadar tüm detayları “ bağımsız denetçi raporuyla sunmuş. Bu bir mesajdı bence ve Nazım bilançoyu maden raporundan önce bedelli onayı için kasten erken yayınladı. Haftaya bültende yer alırsa şaşırmam. Bakalım piyasa nasıl algılayacak bunu
Bilanço iyi gibi beklentinin altında ama bedellinin neresi iyi ki ky için bu durumda. Böyle 14 den 7 ye inmiş şirketin bedellisine kim niye girecek. Daha da çok düşmeyecek mi bedelli yapan şirket hissesi. Bedelli de hem elimizdeki hisse yarıya düşecek hem de elimizdeki rüçhanı patron alacak. Sonrada hisse sürünmeye devam. Burada kazanç nerede??
Bir Şirketin "en büyük şirket" olmaktan öte "en güvenilir şirket" olması ve "kurumsal itibar yönetimi" piyasa içerisinde öncelikler arasına giriyor - Fatma ÇELENK "Marketing Türkiye"
Arkadaşlar 0,01 tl yani 1 kuruş rüçhan açıklamış hata değilse nedir bu? Bedelsiz mi?
Neyse ben anladım mevzuyu şimdi. Rüçhan 1 TL ve patron pazarda aşağı basıp mal toplayacak piyasadan
dutluk olmuş yine buralar?
Yer İmleri