Originally Posted by
HORASANLI
Bundan daha kötüsü bu adam bu tür iþleri zaman zaman yapýyor olmasý,bana göre bu bir maniplasyondan baþka bir þey deðil,çünkü satýþ ile ilgili her türlü her türlü anlaþmaya varýldýðýný belirttiler eeeeeee peki ne zaman ? en kýsa zamanda peki en kýsa zaman ne zaman iþte orada filim kopuyor belirszlik var zamanda çýkýp dokuz ay sonra tokalaþýrken elime diken battý o nedenle anlaþamadým dese ki geçmiþte bunu Koç ve Eczacý grubundaki haberlerinede uyguladý bu uyanýk patron müsveddesi.ben þirketi arayýp bunu CÝMERE ve SPK ya þikayet edeceðimi belirttim ,elinde hissesi olan derhal þirketi arayýp durumu protesto edip bu en kýsa zamanýn takvimini açýklayýn demelidir ,aksi taktirde yukarýdan satýp malý bize yükledikten sonra tekrar aþaðýdan yerine koyup aradaki parayý bu maniplasyon haberle ceplerine indirecekler,öyle ucu açýk haber mi olur ya en kýsa zamanmýþ en kýsa zaman bu gün olur bilemedin yarýn olur bunlarýnki bir hafta oldu eeeeeeee kocaman fýssssssss
yatýrýmcý þirketi arayýp hakkýný istemezse üzerine bir bardak su içip baþýna gülecekler bu haramiler ,ha bir takvim açýklarsýn olur sende bilirsinki o tarihte iþ bitecek ona göre pozisyon alýrsýn ,burada bizi dolandýrma durumu var eðer pazartesi açýklama yapmazlarsa ,eðer dediðim gibi maniplasyonsa þirketin patronunu bizzat ziyaret edip tekme tokat giriþmek hakkýmýz doðar
Yer Ýmleri