Tuz'dan devam edelim, son sayfaya giremediðimden yazdýðým mesajla girebildim. Son sayfa 21, 20.sayfaya girebiliyorum ama 21.sayfaya günlerdir giremiyordum.
Zeki
@Stavr0gin_
Egeliler bilir, otlarýn tuzu olmaz. Köylüler bilir, otçul hayvanlara tuz verilir.Öte yandan, tuz övmüþ Canan Karatay. Ortaçað boyunca tuz çok önemli bir meta idi gýda güvenliði ve cinsellik açýsýndan. Tuz olmadan kan basýncý olmaz.http://derkenar.com/cetin-altan+kol-...a-ve-dort-luleZeki
@Stavr0gin_
·
25 Eki 2018
Et yemeyen salak olur diyen de Çetin Altan'dý. Canan Karatay'dan önce onu linç etmek gerekiyordu.
Liman Von Sanders, Selimiye Kýþlasý'nýn helalarýný denetlerken dedem de yanýndaydý. Alman Feldmareþali bir kubura doðru eðilmiþ ve:
- Hiç böylesini görmedim, demiþti; kol kalýnlýðýnda ve dört lüle.
Sonra dedeme dönmüþ:
- Hemen Alman Genelkurmayý'na bir þifre çekin, iki bok uzmaný gelsin, demiþti.Gelen bok uzmanlarý (ona mikrobiyolog derler Çetin bey), yaptýklarý incelemelerden sonra, þu sonuca varmýþlardý:
Türkler, yýlda 25 yavru yaptýðý için çok ucuz olan domuz etini yemediklerinden ve yýlda tek yavru yapan koyunla, inek eti de çok pahalý olduðundan yüz gramlýk biftekten alabilecekleri kaloriyi, iki okkalýk somundan alabiliyorlar. O yüzden hazým için midelerinde yoðunlaþan kan, yeterince gidemiyor beyinlerine ve dýþkýlarý çok kalýn, göbekleri de büyük oluyor.Zeki
@Stavr0gin_
·
59d
Düzenin bilimkiþileri (adam deðilsiniz valla), tuzun pahalý olduðu zamanlarda seviþmenin bir tuz arayýþý olarak ortaya çýktýðýný kanýtlar mý bir gün? Yani artýk gereksiz bir þey...Seviþmek ilkelliktir. Yaygara korosu böyle çýnlattýktan sonra ortalýðý, kim iddia edebilir aksini...Bundan sonrasý artý on dokuz.
Feminizmin, savaþ zamaný ihtiyacýna binaen icat edilen titreþimli dildo ile ortaya çýkabildiði söylenirdi vaktiyle. Önemli görülmeli.Bu diziyi foruma ekledikten sonra niye eklediðimi unuttum. Bu koyu cümle için eklemiþim. Bu kadar yoðun gündemin içinde asýl hedefleri bu. Ýstanbul Sözleþmesinin iptali gerekiyor. Hedefleri eþcinselliði yaymak deðil, yayýldý zaten. Hedefleri iki erkeði ya da iki kadýný evlendirmek. Aile birliðini bozmak.Cinsel hazlar endüstrisi, boþ durmuyor. Yirmi sekiz yaþ gücümüz ve otuz beþ üstü tecrübemizin temin edemediði hazlar sunuyorlar kadýnlara. Yeni cinsel kimlikçiliklerde dikkate alýnmasý gerek.
Seviþmeyi iptal edersek, herkes kendi cinsellik paketini seçebilecek artýk. Buraya gelmeye çalýþýyorum.Cinsel kimlik, kiþinin kendi kendine karar verebileceði bir alan deðildir. Ýnsan dediðimizin kendi hakkýnda karar verme yeteneði olmamýþtýr ki... Goethe'nin, "Ýnsan, kendini ancak baþka bir insanda tanýr." sözünü paylaþmayý seviyoruz oysa.Ayna olmadýðý müddetçe, kendini tanýmasý mümkün deðil Narcissus'un. Bu yüzden el alýr, tâbi olur, talebe dururuz.Maðaradan korku içinde geldiklerinde onu mübarek eþleri teskin etmiþtir. Kendi kendine, kendisine gelenin müspet olup olmadýðýný bile ayýrt edemezler. Yasadýr.Tarikat dediðimiz topluluk da bu sebeple kurulur. Ýnsanýn ne olduðuna ötekidir karar veren. Bize kalsa zaten, bizden þahanesi yok...Kedi mi daha bilinçlidir? Yoksa tavuk mu?Kediyi merak, Othello'yu þüphe öldürür. Cimada kendini görmek ister. Terk edilince özgüveni baþýna yýkýlýr. Erkeklik, epey zor bir rol. Kadýn Kokusu'nda kadýn kokusunu veya Alpa Çino'yu oynamaktan da zor.
Doksanlarýn sonunda Othello'ya malûm sigarayý içerken "Nasýldým?" sorusunu sormayý yasakladýlar. Sorma ihtiyacý duyduðuna göre þüphedeydi oysa. Sordurmadýlar. Beyaz çorap gibi bir ayýptý bu da.Othello, kendi baþýna karar veremiyor iþte. Desdemona ise serbestti. Desdemona, Othello'nun ne kadar zevk aldýðýný izleyip bundan zevk aldýðý için soru sormak da serbesttir ona.O diziden bu diziden biraz karýþýk oldu...Ýyi bir erkek olup olmadýðýndan bile feedback olmadan emin olamayan türü, erkeklik konusunda bile belirsizlikle sýnayacaklar. Bunun anti-christ bir plan olduðunu görmek lazým.

Yer Ýmleri