Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Lübnan çok fena karýþýyor.....
Göstericiler kamu binalarýný ele geçiriyor..
Lübnan ordusu müdahaleye hazýrlanýyor...
Desteðin için teþekkür ederim abi.
Bir de bu hazýmsýz bana "ben seni blokladým, yazdýklarýný görmüyorum ki" numarasý yapýyor.
Geçenlerde dalgýnlýkla cevap yazdý, sonra birden ayýlýp hemen sildi cevabý.![]()
Rümenigesi ayrý model, SAR'ý ayrý model. Þaka gibi tipleri gönderiyorlar buraya propaganda yapsýn diye.
Bunlar mý akýl çelip oy toplayacak? PEH!
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Yer Ýmleri