üstadım, umarım beklediğin gibi gerçekleşir.. stop uygulamadığı için kendime kızıyorum.... üsten verip alttan almak vardı... hayırlısı..
bekleyeceğiz artık..
üstadım, umarım beklediğin gibi gerçekleşir.. stop uygulamadığı için kendime kızıyorum.... üsten verip alttan almak vardı... hayırlısı..
bekleyeceğiz artık..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Ya, şöyle...Sonuçta mini minnacık ama şıkır şıkır bir firma...AVM, Seralar, Robotlar, pazarı hazır katma değerli ürünler ki, hem de ne pazar...Walmart, Kroger vs iş ilişkileri, deneme üretimleri bilmem ne...Adamcağızı dikkatle dinledim gayet vizyoner; şirketine hakim...Biraz da inanmak lazım, yoksa borsa macerası denen şey olmaz...İnanmadığı bir şeye kim para yatırır ?!...
İnandım, bekliyorum...Sabır bedava sonuçta...![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Kasım ayında aldığı siparişin sevkiyatını Ocak-Şubat-Mart aylarında yapacak demek ne demek ? Zaten full mesai çalışıyorlar ancak yetiştiriyorlar demek...Eee daha ne olsun; ürettiği malın pazar sorunu olmayan bir firma işte...Al, unut illaki hatırlayan birileri çıkar...![]()
Piyasa oyuncularının çoğu (özellikle borsaya yeni adım atanlar) spekülasyon peşinde...Değer yatırımcısı yok denecek az kaldı maalesef yoksa bu tahtacı gençler bu kadar rahat şow yapamazdı...Şow için tahtaya koydukları lotlarda 10-15 binlik emirler...Bugün dikkat ettim 8 dakika boyunca tek 1 lot işlem görmedi, canları sıkılmasın diye aldım 1.000 lot robotları a.q. dağıttı...![]()
Seni anlıyorum, tradersın sonuçta...Ama ne yalan söyleyim, 16.50 geçilip de 18 Tl görüldüğünde kendi kendime "artık 16.50 altına vermezler, sür abicim" demiştim...Ben de yanıldım...
Değişik bir taktikleri var, 3 ayrı robot kullanıyorlar, çevirdikleri miktar da hepi topu 400-450 K lot...Eski agresif günlerim olsa canlarını epey sıkardım, ama geçti artık...Çok yorgunum...Burada bunca mesai harcayacak lotum da yok zaten...Maksat geyik olsun; bir de "bir şeyleri başarmış olmanın" hazzı...
Ötesi yok benim için...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
FADE'de böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum, çünkü ellerinde o kadar fırsat varken ve kağıdı yukarı çekip rahatlıkla mal yıkabilecekken hiç birisi gerçekleşmedi...Anlamadım dediğim de budur esasen...Walmart & Kroger haberleri, siparişler, patronun 2 defa TV'ye çıkıp projelerinden bahsetmesi kağıtta en ufak bir hareket yaşatmadı ki, geçen de yazmıştım zaten...Adam 15 dakika boyunca TR'nin en büyük ekonomi kanalında konuştu, dil döktü tahtada sadece 5 kademe değişti...
An itibariyle bildiğin kenarda köşede kalmış, unutulmuş bir hisse görüntüsü var...Benim anladığım bu !..YTD
Yer İmleri