Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

2023/12 aylık hasılat enflasyon muhasebesine tabi tutulmuş hali ile 324 milyon TL idi...Bu rakam 2024/9 aylık finansallarında geçilmiş durumda...Amerika'ya yapılan ihracatın son çeyreğe yansıması nasıl olacak bilemiyorum ancak son siparişin sevkiyat dönemi Ocak-Şubat-Mart 2025 ayları yani bunlar yılsonu bilançosunda (avans şeklinde bir ön ödeme alınıyor mu onu da bilmiyorum şayet alınmıyorsa) büyük ihtimal gözükmeyecek...Öyle bile olsa geçen yıldan çok daha güzel bir hasılat rakamı geleceği aşikâr...

Hissede mevcut yatırımcıların büyük çoğunluğu değer yatırımcısı yani öyle spekülatif bir hareket beklentisi içerisinde olmayan kitle...Bu nedenle gereğinden fazla da düşürmeyin ağalar kağıdı...Sonra kızmaca darılmaca olmasın alıyoruz diye...Sayın tahtacıya saygımız baki...
Emeğinize sağlık Sn.Hissedarxd ...Patronda tv programında yıl sonu bilançosunda ABD etkilerinin olacağını ama asıl 2025 de etki edeceğini söylemişti...
Dediğiniz gibi bu tayfa günlükçü al-satçı tayfa değil, tekkeyi bekleyen, yatırımlara güvenen tayfa.. Umarım güzel rakamlardan da çıkmak nasip olur.. 2025 yılı sonuna doğru 100 olur mu bilemem ama ona yaklaşık bir değer beni tatmin eder..
Hayırlısı..YTD