25.03.2017
adel:15.99 kapanýþ fiyatý.19.00 hedef üzerinde 22.96 25.56 seviyeleri hedef olabilir.
Kozaa:2.00 kapanýþ fiyatý.haftalýk bazda 1.90 seviyesine kadar çekilme gelebilir haftalýk 2.83 hedef konum olabilir.
Escom:1.31 kapanýþ fiyatý.1.44 üzeri 1.70 hedef konuma girebilir.
Lýnk:6.19 kapanýþ fiyatý.8.37 3-4 hafta için(de) hedef konuma girebilir.
Turgg:36.90 kapanýþ fiyatý.güzel duruyor.39 seviyeleri önemli.
Rysas:0.85 kapanýþ fiyatý.0.95 seviyeleri tekrar hedef olabilir.
Asuzu:17.51 kapanýþ fiyatý.18.15 19.30 hedef olabilir.
Prkab:2.26 kapanýþ fiyatý.2.34 üzeri 2.55 hedef olabilir.
önemli not:teknik tahta yapýcýnýn stratejisi gereði farklýda geliþebilir bu nedenle yaptýðýmýz grafik çalýþmalarý kesinlik arz etmeyen
varsayýmsal öngörülere dayalý çalýþmalardýr.alým satým ve yatýrým tavsiyesi deðildir.kiþisel eðitim çalýþmamdýr.
Alcar 28 civarýnda al vermiþtim 40 civarýndaki tependen dönüþünde þuan 58 TL
Takibimdeki hisseler
Arena
Burce
Boluc
Ateks
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
ÖNEMLÝ NOT: PAYLAÞIMLAR VARSAYIMLARA DAYALI ANALÝZLERDÝR.TEKNÝK PÝYASAYA KOÞULLARINA GÖRE DEÐÝÞKENLÝK GÖSTEREBÝLÝR BU NEDENLE ÇALIÞMALARI BAZ ALARAK ÝÞLEM YAPMAK RÝSK ÝÇERMEKTEDÝR.YATIRIM TAVSÝYESÝ KAPSAMINDA DEÐERLENDÝRÝLMEMELÝDÝR.
Ayrýca referandum gününe kadar trade iþlemleri yapmak ve stoplass kullanmak önem arz ediyor
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
ÖNEMLÝ NOT: PAYLAÞIMLAR VARSAYIMLARA DAYALI ANALÝZLERDÝR.TEKNÝK PÝYASAYA KOÞULLARINA GÖRE DEÐÝÞKENLÝK GÖSTEREBÝLÝR BU NEDENLE ÇALIÞMALARI BAZ ALARAK ÝÞLEM YAPMAK RÝSK ÝÇERMEKTEDÝR.YATIRIM TAVSÝYESÝ KAPSAMINDA DEÐERLENDÝRÝLMEMELÝDÝR.
04.03.2017 tarihinde paylaþtýðým grafik çalýþmam.Aþaðýda beklediðim noktalar olarak 8.95 9.15 ve 9.25 olduðunu yukarýda ise tuzak gelebileceðini yada 10.80 hedef olabileceðini belirtmiþtim.Teknik baðlamda baktýðýmýzda hisse 10.17 ile tuzak hareketi gerçekleþtirmiþtir.Ve aþaðýda belirttiðim noktalarý test etmiþtir (8.95 üzeri 6 kademe sapma ile 9.01) ve hedef gerçekleþmiþtir.Hisse icin düþündüðüm yükseliþ hareketini 5-6'cý ayda gelmesini beklediðimi belirtmiþtim.Þuan 4'cü aydayýz ve 1-2 ay kadar bir süre kaldý.Hissede buralar dip seviyeler olabilir.Aylýk bar gölgesi oluþturmak için hissenin tekrardan 9 civarlarýna inmesi muhtemel olabilir 8.95 altýnda 8.50 ve maksimum nokta 8.33 seviyesi olabilir.(tahta yapýcýnýn gücüne baðlý ve referandum olayý)ancak gölge oluþturma zorunluluðuda yoktur bunuda dip not olarak belirtmekte fayda var.
ÖNEMLÝ NOT:TEKNÝK TAHTA YAPICININ STRATEJÝSÝ GEREÐÝ FARKLIDA GELÝÞEBÝLÝR BU NEDENLE YAPTIÐIMIZ GRAFÝK ÇALIÞMALARI KESÝNLÝK ARZ ETMEYEN
VARSAYIMSAL ÖNGÖRÜLERE DAYALI ÇALIÞMALARDIR.ALIM SATIM VE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.KÝÞÝSEL EÐÝTÝM ÇALIÞMAMDIR.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sngyo takibimde günlük ve haftalýkta tobo formasyonu var 0.60 fiyatý var 0.69 hedef olabilir.
Karsn geleceðin petkimi olmaya aday...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri