Dolar/TL 7.1016
Dolar/TL 7.1016
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Borsa istanbul vadeli iþlem ve opsiyon piyasasý’nda yarýndan itibaren usd/tl vadeli iþlem sözleþmelerinde ayný anda içinde bulunulan ay ve takip eden 15 ay olmak üzere toplam 16 ayýn iþleme açýlmasýna karar verildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Çevre ve Þehircilik Bakanlýðý: Temmuz ayýnda kredili konut satýþý, 141 bin 434 iþlemle geçen yýlýn ayný dönemine göre yüzde 1000 arttý
Bloomberg hala normalleþme diyor. Ulen yýllardýr normalleþemedik mi? Hep anormalmiyiz ?
Adam gibi konuþamýyorlar döt korkusundan, yüce hakan kýzacak diye salak salak kelimelerle yumuþak yumuþak konuþuyorlar.
Dolar/TL 7.1554
Yer Ýmleri