Albayrak : Doðalgazýn Türkiye'ye katkýsý) Türkiye'nin döviz fazlasý vereceði bir dönem baþlýyor. Enerji kýsmýnda meyvelerini almaya baþladýk. Kur saldýrýlarýna karþý da Türkiye'yi güçlendirecek. Doðalgaz Merkez Bankasý gibi döviz rezervi eklemiþtir.
Albayrak : Doðalgazýn Türkiye'ye katkýsý) Türkiye'nin döviz fazlasý vereceði bir dönem baþlýyor. Enerji kýsmýnda meyvelerini almaya baþladýk. Kur saldýrýlarýna karþý da Türkiye'yi güçlendirecek. Doðalgaz Merkez Bankasý gibi döviz rezervi eklemiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Albayrak: Bu son süreç TPAO ve BOTAÞ'ý farklý bir lige çýkaracak. Bu keþiflerle birlikte bu iki þirketin halka arz sürecinin önü açýlacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Birisi de çýkýp reyize sormuyor..
Yunanistan , Türkiye ye ait adalara yerleþip ,asker silah yýðarken ,siz hangi Ülkenin hükümeti idiniz.??..
Saray eþrafýnin iþi,Varsa yoksa esip gürlemek.. Yaðmur olduklarý yok..
Dün akþam, CNN Türk de Ahmet Hakan' ,Programýnda þöyle dedi."Yahu arkadaþlar, stüdyo çok sýcak, niye klimalari açmýyor sunuz.? Klimalarin gazý biter diye mi korkuyorsunuz.? Korkmayin yaw..Nasýl olsa artýk kendi gazýmýz da var."...
Adam bu laflarý söylerken, alaycý bir surat ifadesi vardý.. Merak edenler programý internet den tekrarýný izleyebilir...
Demek istediðim; Hükümet yanlýsý olanlar bile, bu masallara inanmýyor....
Ha.;Ben de isterim Ülkemin kaynaklarý ,ülkem insanýn daha iyi þartlarda huzurlu ve saðlýklý yaþamasý için kullanýlsýn..Ama, maalesef tam tersi bir durum var..Ve bu iþler de beni rahatsýz ediyor...
Yer Ýmleri