“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýçiþleri Bakanlýðý, 81 il valiliðine "Umuma açýk istirahat ve eðlence yerleri" konulu genelge gönderdi.
Faaliyet konusunu deðiþtirerek salgýnla mücadele kapsamýnda alýnan tedbirleri devre dýþý býrakacak þekilde çalýþan iþletmeler kapatýlacak.
Ana faaliyeti gazino, pavyon, diskotek, bar, birahane, gece kulübü olup ruhsatýna tali faaliyet iþleten iþ yerlerinin çalýþmasýna müsaade edilmeyecek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kap : Fenerbahçe
Saðlýk kontrollerinin tamamlanmasý ile p rofesyonel futbolcumuz Vedat Muriqi'in Ýtalyan Kulübü S.S. Lazio'ya, oyuncunun tarafýmýzla olan sözleþmesinin 17.500.000 Avro net bedelle feshi karþýlýðýnda transferi konusunda taraflarca anlaþma saðlanmýþtýr.
Transfer bedeline ilaveten, S.S. Lazio kulübünün sportif sonuçlarýna baðlý olarak S.S. Lazio, Kulübümüze aþamalý olarak azami net 2.500.000 Avro bonus bedeli ödeyecektir.
Ayrýca, S.S. Lazio tarafýndan Futbolcunun ileride diðer bir kulübe transferi halinde S.S. Lazio tarafýndan elde edilecek transfer bedeline baðlý olarak Kulübümüze %5 bonus bedeli ödeyecektir.
Ana faliyeti diskotek yada gece klubü olanlar hala kapalý ama buna ek olarak gidip Restaurant þeklinde ruhsata ekletiyorlar böylece acabiliyorlardi . Çok kiþi yaptý , disko olup mutfak yaptý bir yerde , belediyeden iþlemleri yapýp açtýlar . Bizim burada Barlar sokaðýnda her yer açýk bir tane disko var o kapalý Mart’tan bu yana , sahibi arkadaþým adam kan agliyor aylardýr kira birikti . O da mutfak ekleyip açmayý düþünüyordu artýk yapamayacak .
Yer Ýmleri