Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Dolar/TL 7.5505
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bayram önceki aldýklarýmýn birazýný okuttuk bu fiatlardan...Müdahale yapamýyorlar daha,baskýlasalar bile çok zor içeriye döviz girdisi olmadýðýndan,içeride zaten daðlar kadar sorun var,dýþ politika sýfýr,kasým tehlikeli ay,bakalým süreç neyi gösterecek...TRT haberlerine bazen göz atýyorum,hala süperiz falan,filan,üstelik haberlerinde PKK-FETOÞ-Akdenizde süperiz,godom gibi oturttuk Yunaný,Fransayý,1 tene iç politika ile ekonomi,virüs haberleri yok...Ýktidar þu an kurnazlýk hazýrlýklarý içinde,nasýl ederizde bu halký nasýl kandýrýrýz hesaplarý yapýyorlar,iðne ucu kadar bir yeþil ýþýk peþindeler,bunu gördükleri an erken seçim yapacaklar,ama anketler durum çok kötü diyor,bu vzaiyette döviz týrmanmaya devam eder.
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Bi oturuþta 2.5 kilo et 15 Lahmacun yiyen Bülent Ersoy, mide rahatsýzlýðý geçirip hastaneye kaldýrýldý.
https://twitter.com/Bear_and_human_/...42631581814788
Yer Ýmleri