Þarkýcý Halil Sezai, komþusuna karþý yaptýðý eylemler sebebiyle tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi
Þarkýcý Halil Sezai, komþusuna karþý yaptýðý eylemler sebebiyle tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kütahya'nýn Tavþanlý ilçesinde, ABD Merkez Bankasý tarafýndan koleksiyon amacýyla sýnýrlý sayýda bastýrýlan paralardan olduðu tahmin edilen 1 milyon dolarlýk banknot ve sertifikasý ele geçirildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
reha gayayý tavþanlýda iþ üstünde basmýþlar![]()
bir halt olacaðý yok.
Bu forumda hisse alýmý için tavsiye edilmez,ama biz yardýmcý olmaya çalýþýyoruz,doymuþ hisselerde uyarýyoruz iþte o zaman ukala çoðalýyor seni þikayet edeceðiz diye,ne halleri varsa görsünler,zaten çoðu topikler boþ,karýnca kararýnca faydamýz olsun diye çalýþýyoruz burada,artýk hisse topiklerinde yokum,yazýþmalarýmý ayni rumuzlan veya deðiþik rumuzumalan baþka netlerde paylaþým yapacaðým![]()
1.Ekimden Ýtibaren Hisse senetlerinin ,Gruplarý ve Pazar yerleri deðiþmiþ..
Adese yi Hurdalýða atmýþlar..Bunu duyan Hacýlarýn abdest'di bozulmuþtur..![]()
Yer Ýmleri