Erdoðan: Ekonomimizi yýkmak için oynanan sinsi oyunlarý tespit ettikçe gerekli tedbirleri süratle aldýk.
Erdoðan: Ekonomimizi yýkmak için oynanan sinsi oyunlarý tespit ettikçe gerekli tedbirleri süratle aldýk.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Benzinin litre fiyatýnda gece yarýsýndan geçerli olmak üzere 19 kuruþ fiyat indirimi bekleniyor-Habertürk
USDTRY 7,65 seviyesinin üzerine çýkarak yeni rekor seviyesini gördü, 7,6502
Ýzmir Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnýn koordinesinde, FETÖ'nün avukat yapýlanmasýna yönelik 19 ilde düzenlenen operasyonda 55 þüpheli gözaltýna alýndý.
https://tr.investing.com/analysis/me...myor-200453788
MAHFÝ EÐÝLMEZ in FAÝZ ÜZERÝNE bir yAzýsý...çok öðretiici..5 dakikanýzý bile almaz
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Yer Ýmleri