Merkez ussu neresi sayýn Medwig haber var mi?
Merkez ussu neresi sayýn Medwig haber var mi?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kandilli Rasathanesi : Ýstanbul'da bir deprem meydana geldi. Ayrýntýlý bilgiyi birazdan paylaþacaðýz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Afad : Saat 16:38’de Marmara Denizi merkezli 4.2 büyüklüðünde bir deprem meydana geldi
Anadolu Ajansý : Ýstanbul'da ikinci baronun kurulmasý için 2 binin üzerinde avukatýn imzasýyla Türkiye Barolar Birliðine baþvuru yapýldý.
Merkez bankasýnýn faiz artýrmasýyla bagýmsýz olabilecegi piyasanýn aklýnýn ucundan geçti ve bankalar %5 primli, bist %2...
Düþunün sn damat degiþmiþ, MB bagýmsýzým demiþ....hayali bile borsayý coþturuyor...
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sövizi düþümeyende yerli yatýrimcý...Ýnþallah þu ekonomi yönetimi degiþirde er yada geç 2002 den 2012 ye kadar dövizi elinde patlayanlar bir daha keselenir
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FED/Powell: Þu ana kadarki toparlanma tahmin ettiðimizden daha hýzlý ve güçlü oldu.
Yer Ýmleri