Adalet Bakanlýðý, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamýnda açýk cezaevinde bulunan hükümlülerin 30 Eylül'de sona erecek izin süreleri 2 ay daha uzatýldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bunu okursanýz daha neler var.
https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...ari-2-6053464/
Kap : Naten
Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Þ.'nin %100 baðlý ortaklýðý olan Esenboða Elektrik Üretim A.Þ.'nin sermaye artýrým ile halka açýlma baþvurusu; SPK tarafýndan 24.09.2020 tarih ve 2020/59 sayýlý bülteninde yer aldýðý üzere olumlu karþýlanmýþ olup 1 TL nominal deðerdeki 24.000.000 adet paylar 8,50 TL'den olmak üzere 01.10.2020 – 02.10.2020 tarihleri arasýnda Borsada Satýþ – Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satýþ yöntemiyle halka arz edilecektir.
Esenboða Elektrik Üretim A.Þ.'nin halka arzýna iliþkin ayrýntýlý bilgileri içeren dokümanlarý www.kap.org.tr ve www.esenbogaelektrik.com.tr adreslerinden ulaþmak mümkündür.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýþin ben kökenini biliyorum,70 yýllarýnda bize sunulan raporda,siyasal islam TC yýkmak için harekete geçecek diye duyurulmuþtu,sebep Ecevitin Kýbrýsý almasý ABD'de korkuya sebep oldu,zaten malum ambargolarlan ülkemizi çökertip bu rejimi dayatmasý olacaktý,Evren Siyasal islamý düþünenlere dokunmadý,bu süreç Evren,Özal ve RTE vs ile devam edecekti,18 sene içinde yapýlan kumpaslar boþuna yapýlmadý,esasýnda kökeni Atatürkün TC kurmasýylan baþlar Ali Þükrü ile,olay üçgeni Atatürk,Ali Þükrü,Osmanaða,TC kurulmasý için Osmanaða harcanmýþtý ve ilk TC þehidi verilmiþti,sebep yine hilafetçi yobazlar,Atatürk mecbur can yoldaþý Osmanaðayý TC için gözden çýkarmýþtý,bu olay zamaný dedem Atatürkün koruma komutanýydý,tabki detay boyutu biraz karýþýktý,çözülmesi zordu,ama TC kurulmasý için bazýlarýnýn gözden çýkarýlmasý lazýmdý vatanýn bekasý için,hilafetli bir ülkenin kurulmasý demek Araplardan farkýmýzýn olmamasýydý,bu sürecin devamýný Menderes hortlatmýþtý,halkým siz isteyin ben hilafetide getiririm demiþti,asýlmasýnýn 2 sebebi vardý,biri bu ikincisi yargýnýn meclise baðlanma olayý...Þu ülkemizi çökertemedi dýþ ve iç güçler,amaçlarý ülke ne kadar güçsüz olursa avlamak kolay olur prensibindeler,zaten yine son günlerde anayasa mahkemesine kafayý takmak bu yüzden,iktidarda korku çok foyamýz meydana çýkar diye,ama ülkemiz yine bu entrikadan sýyrýlmasýný yine bilecektir,TC ebedi yaþayacaktýr,devamlý bir kurtarýcý bulunur,bizim yaþýmýz geçse bile geriden gelen gençlik olaya hakim,Atatürk boþuna gençlik hitabesini yazmadý,geleceði her insan bilemez.
Yer Ýmleri