Dolar 7,80
Ev 500 bin
Araba 200 bin
Arsa 250 bin vb.
En kolay dolar alýnýr.Yada altýn.
Dolar 7,80
Ev 500 bin
Araba 200 bin
Arsa 250 bin vb.
En kolay dolar alýnýr.Yada altýn.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
TBMM Baþkaný Mustafa Þentop: Taammüden adam öldürme suçlarý, küçüklere, kadýnlara karþý iþlenen cinsel suçlarla ilgili idam cezasýnýn düþünülebileceði kanaatindeyim
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Ermenistan Savunma Bakanlýðý:" Ermenistan Hava Kuvvetleri'ne ait bir SU-25, bir Türkiye F-16 uçaðý tarafýndan düþürüldü." (Kaynak: TASS)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fahrettin altun: Türkiye ermenistan uçaðýný vurmadý
Yer Ýmleri