ESENBOÐA ELEKTRÝK yarýn halka IRZ ediliyormuþ
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Bir cereyan þirketinin mal varlýðýna ve borcuna bakmýþtým, o an þirketi tam deðerine satsalar bile, o borcu karþýlamaktan çok uzaktý.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Esenboða Elektrik Üretim A.Þ., Borsada Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satýþ Yöntemi ile halka arz edilecektir.
Baþvuru için ESENH kodlu hisse senedine 1-2 Ekim günlerinde saat 13:00’e kadar 8.50 fiyattan limit fiyatlý emir göndermeniz yeterlidir.
Bu halka arzda bundan önceki benzer halka arzlardan farklý olarak; ayný ve/veya farklý aracý kurumlardan iletilen, ancak ayný MKK sicil numarasýna sahip yatýrýmcý emirlerinden sadece fiyat ve zaman önceliði kuralýna göre önceliðe sahip ilk emre daðýtým yapýlacaktýr. Ayný MKK sicil numarasýna sahip mükerrer girilen diðer emirler için daðýtým yapýlmayacaktýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Akaryakýt Ürünlerinde Fiyat Artýþý
01/10/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 14 KRÞ/LT pompa satýþ fiyatlarýna yansýyacak þekilde artýþ olmuþtur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Yer Ýmleri