MHP Lideri Devlet Bahçeli: Anayasa Mahkemesi yeni hükümet sisteminin doðasýna uygun þekilde yeni baþtan yapýlandýrýlmalýdýr.
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Anayasa Mahkemesi yeni hükümet sisteminin doðasýna uygun þekilde yeni baþtan yapýlandýrýlmalýdýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fayýz kac olur acaba.
8 falan olsa bize gelene kadar 6.5 olur...bereket versin... SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Zaten aklýnýzýn ermesi gerekmiyor çünkü bu benim kararým.. Ben sizin yaptýðýnýzý hiç düþünüyor muyum sn refaba. ?![]()
Ayrýca ben o dönem hala güvenilir deðil dediysem ki dedim , ömür billah hisse almayalým demek mi oluyor bu ? O dönem fikrim buydu ve uyguladým su anda da böyle düþünüyorum .. Buralardan satýlmalý denildi diye asla bir daha alým yapmayalým mu ? Ayrýca bu yeni halka arz bu aralar halka arzlarda olan hareket malum bu yüzden talep gireceðim
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ýçiþleri Bakanlýðý: Ülke genelinde yarýn, kapsamlý koronavirüs denetimi gerçekleþtirilecek.
Sayýn Medwig, denetimde neye bakacaklarmýþ.? her hangi bir açýklama var mý? Örneðin mesken haricinde her yerde maske takmak þart dediler. Tek baþýna araç kullanýrkende mi diye sorduk, cevap çýkmadý.
Umarým çekme halatýný sormazlar.
Þakasý bir yana,
Her bilinçli insan;
ÝLK ÖNCE SEVDÝKLERÝNÝ SONRA KENDÝNÝ KORUMALI.
MASKE-HÝJYEN- TEMAS aþýdan daha etkili tedbirdir.
Odunsan anlatmasý zor.
Yer Ýmleri