Zaten onu vurgulamak istiyorum. Kimse yanlýþ anlamasýn. Olaya alkol nedir, çeþitleri nelerdir,nasýýl üretilir gibi bakmak lazým.
Metil -odundan üretilir-zehirler içilmez. Temizlik, hijyen vs için kulalýnýlýr.
ETÝL-meyva ,sebze, huhubat vs den üretilir içilebilir AMA bunlarýn ilk damýtýmýnda baþlangýçta METÝL alkol çýkar, bu ayrýlmaz ise ölürsünüz, demesi lazým birilerinin. DEDÝM.
Alkol alkoldür, sahtesi demek yanlýþ bir ifade olsa da baþta basýn o þekilde ifade ediyor. Ona parmak basýyorum. Bu gün Anadolunun her kesiminde reha beyin yazdýðý gibi ,iþi bilenlerce boðma raký üretilir, kullanýlýr, senelerdir bu topraklarda ambalajlý içit kullanýlmadýðý için fiyatý pek dert edilmez.
Ötv kaybý 1.3 milyar olmuþ alkolde zevatlarýn, bu dönemde. Dertleri içilmesin ise !beyhude çaba. Yukarýda ki nedenlerle.
Þu konuyu da belirtmeden geçemiyeceðim. Hani görürsünüz pazar yeri kapandýktan sonra artýk toplayanlarý, bu siyasi malzeme yapýlsa da, o toplamanýn amacý metil alkol yapýmý için bedavaya ham madde saðlama çabasýdýr.
Bu ülkede açlýktan ölen olma da ,Aç gözlülükten ölüm oraný çoktur.
hani karý kýzla basýlýnca yada çocuk istismarý yada sülaleyi bademleyince yakalananlar bi anda þeyhlikten sahte þeyhliðe dönüyorlar ya
bi anda yalaka basýn sahte þeyh diyor tvler sahte þeyh diyor
oysa 1 yýla akdar geri gitseler hangi valilerle kaymakamlarla bakanlarla belediye baþkanlarý ile masalarda aðýrlanmýþlar
bilmem ne þeyhi diye elleri öpilmüþ
puþtluk ortaya çýkýnca sahte þeyh
nah sahte þeyh
geçen ay sen þeyhim diye yalýyordun herifi puþt
bu sahte alkolde öyle biþey sahte mahte deðil metil kaydýrývermiþ adamý
bir halt olacaðý yok.
Etil öldürmez metil gebertir, artý metilin çivisini etil söker...
Velhasýl öbür tarafa bilet almak isteyen, internetten veya piyasadan alkol alýr...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Aydýn , Muðla, Kýrýkkale, Ýzmir, Mersin ve Ýstanbul’da son 1 haftada sahte alkolden ölenlerin sayýsý 32’ye yükseldi, tedavisi devam eden 30’dan fazla hasta var / NTV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri