Her geçen günün, bir önce ki günü arattýðý açýk hava týmarhanesinden günaydýn.
Fakirleþtikçe hafifliyoruz, hafifledikçe rahat rahat uçuyoruz, umarým herkesin paraþütü vardýr!
Her geçen günün, bir önce ki günü arattýðý açýk hava týmarhanesinden günaydýn.
Fakirleþtikçe hafifliyoruz, hafifledikçe rahat rahat uçuyoruz, umarým herkesin paraþütü vardýr!
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Konya'da sevgilisini darbettiðini düþündüðü kiþiyi engellemek isterken öldüren Kadir Þeker, yargýlandýðý davada 12 yýl 6 ay hapis cezasýna çarptýrýldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dolar/TL 7.9501
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ýçiþleri Bakan Yardýmcýlarý Ýsmail Çataklý, Mehmet Ersoy ve Muhterem Ýnce, tepki çeken paylaþýmý nedeniyle Anayasa Mahkemesi (AYM) Üyesi Engin Yýldýrým'ý istifaya davet etti.
TESK Genel Baþkaný Palandöken, "Sahte alkol can almaya devam ediyor. Kaçaða yönelimi azaltmak için ÖTV'nin düþürülmesi, denetimlerin artmasý, vatandaþlarýn bilinçlendirilmesi gerekiyor." dedi.
TTB Covid-19 Ýzleme Grubu Üyesi Doç.Dr. Osman Elbek: “Nisan'da 81.570, Eylül'de 275.647 vaka beyan edilmedi. Toplam 350 bine yakýn.
Eylül'de günde 11 bin yeni hasta ile Avrupa'nýn en yüksek sayýsý. Böyle açýklayabilseydik toplum daha fazla önlem alabilecekti.
Yer Ýmleri